kasiazabka
Zaangażowana w BB
Moja ma leciutka wysypkę na brzuszku i kolo uszek, a pediatra odrazu mi dał masć na sterydach, wkurzyłam się i poszłam wczoraj do dermatologa i narazie kąpiel w emolientach, jak nie pomoże to zmienimy mleko na HA
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Domiś był nerwowy nie mógł dobrze spać drapał sie np.główkę az do krwi nawet :/ pierwsze objawy pojawiły sie na skroniach czole gdzie mi nawet spuchł w tych miejscach a potem krostki na ciele te suche placki w zgieciach na pupie nawet...
tak wygladał na bużce tyle ze nie na całej a czoło i po bokach do policzek
Potem takowe suche placki miał na ciele gdzie niegdzie...jak przeszło to pilisie czerwone miewął bo jednak tak mają dzieci z AZS...w ogóle w zgięciahc nam sie to objawiało i na pupie udzie np.i wtedy zaraz kąpiel musiała byc w emolientach az tak po roczku mu przeszło i alergia również tyle ze raz na jakis czas pojawi sie jakiś placek na ciele...