reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci u lekarza.

my po szczepieniu, 3 dawka WZW. Oliwier waży 7850g, 69,5 wzrost, 45 klata, 44 główka. nie przybrał tak wiele bo był chory miesiac i róznie bywalo z jedzeniem... poza tym rozwija sie swietnie no i zabkow nie widac nadal. ciemiaczko nie zaroslo do konca.

jest dobrze :)

reklama
ja tylko na chwilkę; byliśmy u neurologa, babka stwierdziła,że z młodym ok, kazała pójść na spotkanie z rehabilitantem bo junior odgina rączki do tyłu jak leży na brzuszku, robi takie "skrzydełka", mają nam pokazać jak ćwiczyć :tak: pierwsza wizyta w czwartek, poza tym dowiedziałam sie,że młody ma czas do 8 miesięcy żeby siedzieć sztywno sam i mam go na siłe nie sadzać opartego nawet o poduszki, mamy zakaz :szok:

Byłam z Małym u lekarza. Osłuchała, gardło sprawdziła i stwierdziła, że wszystko dobrze. Tylko ta gorączka, ale na zęby to ona raczej nie jest, bo stwierdziła, że nic tam nie widać. Kazała zrobić posiew moczu i zobaczymy, chyba, że coś zdąży się do tego czasu wykluć. Kazała tylko podawać 3xdziennie Nurofen na gorączke. I też się dziwię czemu skoro nie powinno się zbijać? Dałam mu o 18 bo miał 38,1 stopnia. Zeszło mu po tym całkiem i po 20 zasnął. Obudził się po godzinie i wielki ryk. Nie chciał smoka, nie chciał do piersi, nie chciał wody, nie pozwolił sobie dziąseł posmarować i strasznie wrzeszczał. Trwało to godiznę i padł, ciekawe na jak długo? :shocked2: Zielonego pojęcia nie mamy co mu było? Skoro to nie zęby? Brzuch mu M cały oblukał i stwierdził, że to nie to, a Mały naprawdę się darł :-(

u nas masakra od poniedziałku:-(rano wszystko było ok a od popołudnia się zaczęło po wszystkim co zje wymiotuje dokładnie chlusta tak ze wszystko w promieniu 2 metrów jest do prania:-( we wtorek bylismy u lekarza wszystko ok gorączki brak innych objawów również. Dzięki bogu ze moje dziecko niema problemów z piciem bo szpital murowany

dziewczyny pomozcie! Oliwier ma jakis kaszel nie jest mokry taki jakby swedzialo go gardlo wzial sie znikad i nie wiem isc z nim do doktorki? kataru nie ma.

no czesto sie zdarza to nie jest takie pokaslywanie. kaszel. nie wiem jak mam to dokladniej opisac ;/ kaszle jak sobie spokojnie lezy jak sie bawimy tez. moze mu zasycha w gardle?

reklama
Do góry