reklama
A
Agutek
Gość
dzięki za info
czyli sobie odpuszczę ;-)
czyli sobie odpuszczę ;-)
elaklb
Fanka BB :)
Z dzisiejszego szczepienia nici, bo Maja załapała katarek... Wychodzi jej dolna trójka, pewnie stąd to przeziębienie. Podobno jak wychodzą kły to dzieci ciężko to znoszą, jak było u Was?? U nas do tej pory Maja najlepiej zniosła czwórki, nawet nie zauważyłam kiedy wyszły. I to jeden po drugim. Przy dwójkach miała ostre zapalenie gardła i anginę, więc było ciężko. A przy jedynkach katarek i kaszel.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
U nas nie było problemów przy żadnych zębach na szczęście.
elahar
mama Madzi
Z dzisiejszego szczepienia nici, bo Maja załapała katarek... Wychodzi jej dolna trójka, pewnie stąd to przeziębienie. Podobno jak wychodzą kły to dzieci ciężko to znoszą, jak było u Was?? U nas do tej pory Maja najlepiej zniosła czwórki, nawet nie zauważyłam kiedy wyszły. I to jeden po drugim. Przy dwójkach miała ostre zapalenie gardła i anginę, więc było ciężko. A przy jedynkach katarek i kaszel.
Madzi jak wychodziły trójki to też miała katarek i problemy gardłowe.
pooka
Mama marcowa 2007
U nas nie było problemów przy żadnych zębach na szczęście.
u nas też nie
A
Agutek
Gość
a u nas /odpukać/ od czasu gdy robimy profilaktyczne inhalacje nie ma kataru w domu!
strasznie mam nadzieję, że one nam pomogą
już sam fakt, że z infekcji wyszliśmy przy pomocy tylko inhalacji i syropku jest dla mnie bardzo pozytywnie nastrajający
oby diagnoza postawiona przez panią doktor i metoda leczenia przyniosła skutki :-)
na razie widzę poprawę
zero kataru ot tak sobie
strasznie mam nadzieję, że one nam pomogą
już sam fakt, że z infekcji wyszliśmy przy pomocy tylko inhalacji i syropku jest dla mnie bardzo pozytywnie nastrajający
oby diagnoza postawiona przez panią doktor i metoda leczenia przyniosła skutki :-)
na razie widzę poprawę
zero kataru ot tak sobie
A
Agutek
Gość
Agutku, jak robisz inhalacje?
Młody ma katar od 2 tygodni żłobkowy i muszę coś z tym zrobić, dostaje CORYZALIE homeopatyczny, ale to chyba za słabe działanie
mamy przepisany Pulmicort i dostaje 2 razy dziennie wziewnie z nebulizatora - kilka minut trwa inhalacja
reklama