reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci u lekarza - szczepienia, choroby, kontrole

to jest czwarta dawka tej szczepionki, którą maluchy dostawały w 6 tygodniu życia, 3/4 miesiącu, 5 miesiącu (błonica, tężec, krztusiec)

reklama
:-p
my idziemy się szczepić pod koniec września :-)
ale wcześniej muszę iść z młodą do pediatry i pokazać świstek z pogotowia i "list" pulmonologa do pediatry...ciekawe co powie na to :-D
tylko jakoś w ogóle w tym tygodniu nie mam czasu, wszystkie popoludnia mam zawalone!

no ja widzę poprawę w pięcie:tak: to dobrze a moja niby mniej chodzi do środka ale pewnie będzie taka jej uroda bo m też trochę stopami zawija do środka:baffled:

My mamy ćwiczyć, ale nie bardzo nam to wychodzi :zawstydzona/y:.

Blue, też mielismy rehabilitację (na wzmożone napiecie terapia Vojty), tragedia to była, ryczałam razem z Mikiem, m mnie wyzywał od sadystów
ale jak widziałam poprawę, to mnie to mobilizowało :tak:
jak już wejdziesz w taki rytm to idzie łatwiej,
tak jak np z kąpielą, jest codzienną rutyną
co nie oznacza że czasem nie odpuszczałam jak już nie miałam siły...

jak Ty to zrobiłaś że Karolek tak grzecznie stał przez chwilę... :confused::happy:

no ja widzę poprawę w pięcie:tak: to dobrze a moja niby mniej chodzi do środka ale pewnie będzie taka jej uroda bo m też trochę stopami zawija do środka:baffled:

Moja jedną nóżkę stawia bardziej do środka. Przynajmniej mi się tak wydaje. Wybieramy się do ortopedy bo i tak kazał koniecznie przyjść jak Madzia zacznie samodzielnie chodzić.

Jeszcze jedna sprawa. Moja bardzo często jak siada to wygina jedną albo obie nóżki na zewnątrz. Wiem, że lekarze zwracają uwagę, żeby układać nóżki do środka (po turecku) albo prosto.
Niestety bardzo często podchodzę i ją poprawiam :baffled:

reklama
Do góry