reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci u lekarza - szczepienia, choroby, kontrole

Ale to są wszystko zdjęcia z dzisiaj, tylko różne ujęcia :-D.

Roksi, a byliście u rehabilitanta? Może jakieś ćwiczonka by zalecił. My mamy ćwiczyć, ale nie bardzo nam to wychodzi :zawstydzona/y:.
bluebrry a wygląda jakby przy pierwszym zdjęciu miał bardziej koślawą piętkę niż przy tym ostatnim:tak:
byłyśmy u rehabilitanta kazała nam nosić buty prawy na lewy i lewy na prawy:tak: ćwiczenia różnie nam wychodzą:baffled: mamy iśc do kontroli jak wrócimy:tak:

reklama
życzę wytrwałości w rehabilitacjach i szybkich efektów :-)

a ja pytałam was na głównym, ale nie odpowiedziałyście...może tutaj napiszecie - byłyście kiedyś w grocie solnej, wiecie coś na jej temat?

mam bardzo blisko i zastanawiam się czy nie zacząć chodzić z córcią
ponoć polecane są dzieciom z alergiami i chorobami dróg oddechowych
1 seans ponoć = 1 dzień nad morzem

---------------
a tak na marginesie - w piątek zauważyłam (dopiero!), że młodą szczepili prorixem a nie MMRII :tak: lepiej późno niż wcale :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
życzę wytrwałości w rehabilitacjach i szybkich efektów :-)

a ja pytałam was na głównym, ale nie odpowiedziałyście...może tutaj napiszecie - byłyście kiedyś w grocie solnej, wiecie coś na jej temat?

mam bardzo blisko i zastanawiam się czy nie zacząć chodzić z córcią
ponoć polecane są dzieciom z alergiami i chorobami dróg oddechowych
1 seans ponoć = 1 dzień nad morzem

---------------
a tak na marginesie - w piątek zauważyłam (dopiero!), że młodą szczepili prorixem a nie MMRII :tak: lepiej późno niż wcale :-D

ja właśnie sprawdziłam, mały tez zaszczepiony priorixem, jakoś zapomniałam wczesniej sprawdzić, a tyle o tym mówiłysmy:-D

o grotach solnych niewiele wiem, widziałam je w Wieliczce, przewodnik trochę o nich opowiadał:tak:,

ja już się gubię z tymi szczepeniami, a gdyby nie ten wątek to pewnie sobie siedziałabym spokojnie i o wszystkich zapomniałabym
chyba mam roztargnioną osobowość...

dobra...dowiedziałam się o grotach solnych, że ponoć to pic na wodę...
tzn. są dobre ale tylko te właśnie w kopalniach soli, ale nie te co ktoś sobie robi w gabinecie jakimś :baffled:

koleżanka oglądała w tvn style program o tym i mówili, że tego typu groty to nabijanie ludzi w butelkę...szkoda :dry:

do Wieliczki to trochę daleko mam by jeździć raz w tygodniu :-D

dobra...dowiedziałam się o grotach solnych, że ponoć to pic na wodę...
tzn. są dobre ale tylko te właśnie w kopalniach soli, ale nie te co ktoś sobie robi w gabinecie jakimś :baffled:

koleżanka oglądała w tvn style program o tym i mówili, że tego typu groty to nabijanie ludzi w butelkę...szkoda :dry:

do Wieliczki to trochę daleko mam by jeździć raz w tygodniu :-D

no i placek... straszne kłamczuchy te reklamy...

reklama
bardzo dużo z moich kol. chodziło do groty.....

żadna jakoś plusów nie widziała a tylko minusy

- to jest zazwyczaj małopomieszczenie, bez okien, duszno, gorąc w ychodzi na zimno (najczęściej korzysta się z tego jesień, zima) i dzieci strasznie chorowały!!! zbyt dużo dzieci n atak małej ,zamkniętej przestrzeni

jak dzieci nie chorowały to było ani dobrze, ani źle , czyli bez efektów

Do góry