A
Agutek
Gość
ja mam cebionmulti i wyczytalam, ze jest tam witamina D3 dlatego sie zastanawiam czy powinnam dadwac jeszcze wit. D3 osobno?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie nowa lekarka kazała podawać dodatkowo Devikap. Widocznie w cebionie jest mało D3.ja mam cebionmulti i wyczytalam, ze jest tam witamina D3 dlatego sie zastanawiam czy powinnam dadwac jeszcze wit. D3 osobno?
nam lekarka zaleciła 4 kropelki cebionumulti i jedną kropelką D3, szwagieraka chodzi do innego pediatry i otrzymała takie same zalecenie.ja mam cebionmulti i wyczytalam, ze jest tam witamina D3 dlatego sie zastanawiam czy powinnam dadwac jeszcze wit. D3 osobno?
właśnie nie żadnych nowościa jadla dzisiaj cos nowego?
pampersy zawsze te same?
u nas czasami tez nagle sie pojawia odparzenie i nie wiem od czego smaruje wtedy wieksza warstwa sudocremu a jak nie przechodzi to tormentiolem.../quote]
ja tak samo
roksi a może przegrzała się dzisiaj na przykład, ja no nie wiem jak małego ubierać w taką niby wiosnę, wtedy najłatwiej się przeziębić :-( A tak a propo to w przyszły weekend u nas ma padać śnieg z deszczem To gdzie ta wiosna?