reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze dolegliwości

reklama
nie bo sie okazało że na tych tabletkach zaszłam w ciążę i odstawiłam;/
ale to chyba rzadki przypadek na tabletkach w ciążę zajść:)

Okazalo sie,ze zaszlas w ciaze....zorientowalas sie po prostu,ze jestes tak?
Bo plamienia mialas,ktore moglas przeciez brac za okres...
Ja sie wlasnie boje,ze moge byc w ciazy a nie bede wiedziec bo co miesiac przychodzi okres,ale wlasnie tzw. z odstawienia...a ja mam jakies dziwne smaki,jestem senna...albo mam po prostu schize:sorry:
Moje miesiaczki sa bardzo skape...jeszcze skapsze niz przed ciaza.
Ale moze to tez wplyw pigulek.Jeszcze chyba nie do konca je organizm ''zaakceptowal'' i stad moje smaki,sennosc,skape miesiaczki...
Jakos trzeba se tlumaczyc!:-D

a ja okres ostatni mialam....13 miesiecy temu....
po porodzie zero okresu i na wizycie popologowej od razu dostalam tabsy (cerazette) i co prawda ze 2 razy mi sie zapomnialo (zamiast wieczorem wzielam rano pigulke) ale to zaden problem bo mi sie seksu nie kce, migam sie jak moge wiec ciaza mi nie grozi :tak:

A ja jak i przed ciążą biore prastry evra. Podobno po ciąży dolegliwości menstruacyjne ustępują, ale niestety mnie to nie dotyczy :-(

A JA CHOLERKA DOSTALAM JUZ 1 OKRES W PAZDZIERNIKU W LISTOPADZIE BYL LEGULARNY A TERAZ MI SIE SPOZNIA I JUZ SIE SCHIZUJE.....KRWAWIA MI DO TEGO DZIASLA JAK PRZY 1 CIAZY.....ALE TO MOJA PARANOJA ZAPEWNE....:tak:KARMIE PIERSIA I PEWNIE TEMU....BO TABLETEK ANTY NIE BIORE

a ja okres ostatni mialam....13 miesiecy temu....
po porodzie zero okresu i na wizycie popologowej od razu dostalam tabsy (cerazette) i co prawda ze 2 razy mi sie zapomnialo (zamiast wieczorem wzielam rano pigulke) ale to zaden problem bo mi sie seksu nie kce, migam sie jak moge wiec ciaza mi nie grozi :tak:
Rubi,ja tez biore te tabletki.....ale dopiero pol opakowania.....
A okres mialam 2 razy,ale to przed tabletkami jeszcze......
A sexu tez jakos nie zabardzo mi sie chce,zmeczenie pewnie,ale czasem trzeba sie poprzytulac,bo maz by oszalal...hi,hi.....:laugh2:

reklama
Ja jeszcze ni mam tabsów.
Karmiłam piersią i lekarz zakazał.
Teraz jakoś nie mogę się wybrać.
Okresy są niebolesne, ale za to baaardzo obfite.
Do tego tyłozgięcie macicy powoduje bóle i jakoś nie chce mi się ten - tego:p

Do góry