A u mnie sahara. I liczę, że jak u dziewczyn nie będzie @ dopóki karmie. Bo wcale nie narzekam że od roku @ nie miałam
u mnie tez sahara
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u mnie sahara. I liczę, że jak u dziewczyn nie będzie @ dopóki karmie. Bo wcale nie narzekam że od roku @ nie miałam
nie bo sie okazało że na tych tabletkach zaszłam w ciążę i odstawiłam;/
ale to chyba rzadki przypadek na tabletkach w ciążę zajść
Moja młodsza siostra zaszła jak brała tabletki-a żadnej nie opuściła...i jest od roku z nami Kubuśnie bo sie okazało że na tych tabletkach zaszłam w ciążę i odstawiłam;/
ale to chyba rzadki przypadek na tabletkach w ciążę zajść
tak biorę Azalie, 3 opakowanie i nie widzę u siebie nic co mogłoby wskazywać na skutki uboczneaaa Azalie bierzesz?? ja właśnie zaczęłam brać i ciekawa jestem jak z okresem przy tych pigułkach na razie miałam 3 dniowy ból brzucha po pierwszych 4 tabletkach i przeszło .
to tak jak u mnie!!!.... mi sie seksu nie kce, migam sie jak moge wiec ciaza mi nie grozi
Rubi,ja tez biore te tabletki.....ale dopiero pol opakowania.....a ja okres ostatni mialam....13 miesiecy temu....
po porodzie zero okresu i na wizycie popologowej od razu dostalam tabsy (cerazette) i co prawda ze 2 razy mi sie zapomnialo (zamiast wieczorem wzielam rano pigulke) ale to zaden problem bo mi sie seksu nie kce, migam sie jak moge wiec ciaza mi nie grozi