reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze dolegliwości

reklama
pierwszy okres dostałam 10października trwał 8dni i od tego czasu nie dostałam kolejnego, ciekawe:-)

no ja tez mam jakies jazdy - rodziłam, 20 sierpnia, pierwszy okres dostałam 1 października i trwał 4 dni i był spoko normalny- nie jakiś obfity i do tej pory nic...Tabsów nie biore, testu ciążowego nei robiłam:-pa nieraz wieczorem jak leze cichutko w łóżku to w brzuchu czuje wszystkie ruchy kiszek - podobne do tych pierwszych lekuśkich :-Dchyba jakos bardziej wyczulona jestem po tej ciąży:-D
Tylko mi tu nie kraczcie ze w ciąży jestem, używamy tylko gumek:-p
Niby fajnie bez okresu ale wolałabym juz miec regularnie i wiedziec czego się spodziewac:wściekła/y:

Dziewczyny a jezeli bierze sie tabletki a zajdzie sie w ciaze(bo i tak bywa) to czy okres pojawia sie?No na chlopski rozum bedac w ciazy okresu nie ma
ale gdzies czytalam,ze jest...bo to jest wtedy okres z odstawienia...bo ja biore 21 dni i 7 przerwy i w tym czasie okres...ale w przypadku ciazy chyba nie powinien sie pojawic albo??:eek:

Bo ja ostatnio cos dziwnie sie czuje...:shocked2:tzn. zoladek mnie boli do tego stopnia,ze az na wymioty mnie bierze...

zależy jakie tabletki od czasu brania bo ja brałam kiedyś takie co okresu nie było tylko 2 dni plamienia i też oki było a przy innych miałam plamienia kilka dni jak miesiączkę i byłam w ciąży tzn zaszłam je biorąc i jeszcze dwa razy były plamienia;/

Tylko dwa razy? pozniej juz nie?

Ja poplamiłam 2 razy jakoś na początku(chyba sierpień i wrzesień) i od tej pory nic, choć samopoczucie i dolegliwości mam jak przy normalnych cyklach. Na szczęście głowa mniej boli, ale napady apetytu jak dawniej.

reklama
Ja poplamiłam 2 razy jakoś na początku(chyba sierpień i wrzesień) i od tej pory nic, choć samopoczucie i dolegliwości mam jak przy normalnych cyklach. Na szczęście głowa mniej boli, ale napady apetytu jak dawniej.
U mnie tak samo tylko plamienie na poczatku pazdziernika mialam i do tej pory cisza. ale bole jajnikow i bol glowy mam jak zawsze...

Do góry