reklama
Nic, tylko się cieszyć i korzystać:-):-). Tylko żeby mąz dał rade
No właśnie... żeby dał rade...
ja tez ochotę na sex mam dużą gorzej z realizacją;-) ale tak ze 2razy w tygodniu się uda ihihihih
Tylko pozazdrościć częstotliwości
pierwszy okres dostałam 10października trwał 8dni i od tego czasu nie dostałam kolejnego, ciekawe:-)
no ja tez mam jakies jazdy - rodziłam, 20 sierpnia, pierwszy okres dostałam 1 października i trwał 4 dni i był spoko normalny- nie jakiś obfity i do tej pory nic...Tabsów nie biore, testu ciążowego nei robiłama nieraz wieczorem jak leze cichutko w łóżku to w brzuchu czuje wszystkie ruchy kiszek - podobne do tych pierwszych lekuśkich chyba jakos bardziej wyczulona jestem po tej ciąży
Tylko mi tu nie kraczcie ze w ciąży jestem, używamy tylko gumek
Niby fajnie bez okresu ale wolałabym juz miec regularnie i wiedziec czego się spodziewac
Dziewczyny a jezeli bierze sie tabletki a zajdzie sie w ciaze(bo i tak bywa) to czy okres pojawia sie?No na chlopski rozum bedac w ciazy okresu nie ma
ale gdzies czytalam,ze jest...bo to jest wtedy okres z odstawienia...bo ja biore 21 dni i 7 przerwy i w tym czasie okres...ale w przypadku ciazy chyba nie powinien sie pojawic albo??
Bo ja ostatnio cos dziwnie sie czuje...tzn. zoladek mnie boli do tego stopnia,ze az na wymioty mnie bierze...
ale gdzies czytalam,ze jest...bo to jest wtedy okres z odstawienia...bo ja biore 21 dni i 7 przerwy i w tym czasie okres...ale w przypadku ciazy chyba nie powinien sie pojawic albo??
Bo ja ostatnio cos dziwnie sie czuje...tzn. zoladek mnie boli do tego stopnia,ze az na wymioty mnie bierze...
zależy jakie tabletki od czasu brania bo ja brałam kiedyś takie co okresu nie było tylko 2 dni plamienia i też oki było a przy innych miałam plamienia kilka dni jak miesiączkę i byłam w ciąży tzn zaszłam je biorąc i jeszcze dwa razy były plamienia;/
Tylko dwa razy? pozniej juz nie?
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
A u mnie sahara. I liczę, że jak u dziewczyn nie będzie @ dopóki karmie. Bo wcale nie narzekam że od roku @ nie miałam
reklama
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
U mnie tak samo tylko plamienie na poczatku pazdziernika mialam i do tej pory cisza. ale bole jajnikow i bol glowy mam jak zawsze...Ja poplamiłam 2 razy jakoś na początku(chyba sierpień i wrzesień) i od tej pory nic, choć samopoczucie i dolegliwości mam jak przy normalnych cyklach. Na szczęście głowa mniej boli, ale napady apetytu jak dawniej.