reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości

azorek ja tez ovranette biore:) w Polsce to jest microgynon:):)::):) powrocilam do nich po tym porodzie .wczesniej bralam je 9 lat bez zadnych skutkow ubocznych....a teraz bralam najpierw jednoskladnikowe ale plamilam ciagle i zle sie czulam wiec odstawilam i powrocilam do ovranette....ja jestem bardzo zadowolona z nich:)

reklama
malnika ja tak mialam jak przewialo mi piersi. Pomoglo czeste przystawianie do bolacej piersi, ogrzewanie, lazilam z pieluchami w biustonoszu i na koniec oklady z kapusty. pOmoglo
Tez nie mialam czerwonej a ni nic piersi

Dziewczyny przez Święta Mąż mi sie przeziębił :baffled: i dzisiaj mnie tez gardło pobolewa :-(
Boję się bo nie chciałabym zarazić Małego, zwłaszcza że w środę mamy szczepienia :tak:
Powiedzcie jakie leki mogłabym wziąć skoro jeszcze karmię?? :confused:
Aspiryny mi nie wolno więc czym mogłabym powstrzymać choróbsko?? :wściekła/y:

Dziewczyny przez Święta Mąż mi sie przeziębił :baffled: i dzisiaj mnie tez gardło pobolewa :-(
Boję się bo nie chciałabym zarazić Małego, zwłaszcza że w środę mamy szczepienia :tak:

Rutinoscorbin i płucz gardło solą

A ja też plasterki używam tak jak Mitemil :) bóle miesiączkowe minęły... :))))))))

Mnie niestety nie minęły :-(

aaa to dziwne bo u nas i microgynon jest dostepny:eek:i lekarz jak wspomnialam ze po microgynonie fatalnie sie czulam powiedzial ze te tabletki sa jakby....lagodniejsze (slabsze):eek:

Ja brałam microgynon. Przytyłam po nim 10 kg :baffled:

Jak jeszcze karmiłam lekarz pozwolił mi wziąć paracetamol. Jednak proponuje zakupić maseczki w aptece. To naprawde działa, by nie zarazić malucha!!

Ja mam 3 maseczki :). Raz jak byliśmy chorzy tylko w maseczkach chodziliśmy i malusia zdrowa. Do dziś nawet kataru nie miała :p. Czasami się śmieję, że takie bakterie to isę jej nie trzymają woli inne...

ja odstawilam juz wszystkie tabletki bo ciagle mam okres:szok::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: po nowym roku lece do ginekologa niech sprawdzi moje podwozie bo to cos nie tak jest:szok: i trudno jak wpadne to bede miec kolejna dzidzie -od gumek mam uczulenie:baffled::zawstydzona/y:a te bez lateksu w pl drogie jak nie wiem co:wściekła/y: ehhh jak nie urok to ...

Cześć Dziewczyny. Mam pytanie dotyczące @. Karmię moja Emilkę piersią i tylko na noc przed spaniem daje jej butelkę z mlekiem modyfikowanym albo kaszka. Pierwszą @ dostałam jakieś 8 tygodni po porodzie i jak na razie była to ostatnia @. Czy jest możliwe podczas karmienia piersią ponowne wstrzymanie @?? Pozdrawiam :*

reklama
Do góry