reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości

reklama
nie bo sie okazało że na tych tabletkach zaszłam w ciążę i odstawiłam;/
ale to chyba rzadki przypadek na tabletkach w ciążę zajść:)

Okazalo sie,ze zaszlas w ciaze....zorientowalas sie po prostu,ze jestes tak?
Bo plamienia mialas,ktore moglas przeciez brac za okres...
Ja sie wlasnie boje,ze moge byc w ciazy a nie bede wiedziec bo co miesiac przychodzi okres,ale wlasnie tzw. z odstawienia...a ja mam jakies dziwne smaki,jestem senna...albo mam po prostu schize:sorry:
Moje miesiaczki sa bardzo skape...jeszcze skapsze niz przed ciaza.
Ale moze to tez wplyw pigulek.Jeszcze chyba nie do konca je organizm ''zaakceptowal'' i stad moje smaki,sennosc,skape miesiaczki...
Jakos trzeba se tlumaczyc!:-D

a ja okres ostatni mialam....13 miesiecy temu....
po porodzie zero okresu i na wizycie popologowej od razu dostalam tabsy (cerazette) i co prawda ze 2 razy mi sie zapomnialo (zamiast wieczorem wzielam rano pigulke) ale to zaden problem bo mi sie seksu nie kce, migam sie jak moge wiec ciaza mi nie grozi :tak:

A ja jak i przed ciążą biore prastry evra. Podobno po ciąży dolegliwości menstruacyjne ustępują, ale niestety mnie to nie dotyczy :-(

A JA CHOLERKA DOSTALAM JUZ 1 OKRES W PAZDZIERNIKU W LISTOPADZIE BYL LEGULARNY A TERAZ MI SIE SPOZNIA I JUZ SIE SCHIZUJE.....KRWAWIA MI DO TEGO DZIASLA JAK PRZY 1 CIAZY.....ALE TO MOJA PARANOJA ZAPEWNE....:tak:KARMIE PIERSIA I PEWNIE TEMU....BO TABLETEK ANTY NIE BIORE

a ja okres ostatni mialam....13 miesiecy temu....
po porodzie zero okresu i na wizycie popologowej od razu dostalam tabsy (cerazette) i co prawda ze 2 razy mi sie zapomnialo (zamiast wieczorem wzielam rano pigulke) ale to zaden problem bo mi sie seksu nie kce, migam sie jak moge wiec ciaza mi nie grozi :tak:
Rubi,ja tez biore te tabletki.....ale dopiero pol opakowania.....
A okres mialam 2 razy,ale to przed tabletkami jeszcze......
A sexu tez jakos nie zabardzo mi sie chce,zmeczenie pewnie,ale czasem trzeba sie poprzytulac,bo maz by oszalal...hi,hi.....:laugh2:

reklama
Ja jeszcze ni mam tabsów.
Karmiłam piersią i lekarz zakazał.
Teraz jakoś nie mogę się wybrać.
Okresy są niebolesne, ale za to baaardzo obfite.
Do tego tyłozgięcie macicy powoduje bóle i jakoś nie chce mi się ten - tego:p

Do góry