A u mnie sahara. I liczę, że jak u dziewczyn nie będzie @ dopóki karmie. Bo wcale nie narzekam że od roku @ nie miałam![]()
u mnie tez sahara
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u mnie sahara. I liczę, że jak u dziewczyn nie będzie @ dopóki karmie. Bo wcale nie narzekam że od roku @ nie miałam![]()
nie bo sie okazało że na tych tabletkach zaszłam w ciążę i odstawiłam;/
ale to chyba rzadki przypadek na tabletkach w ciążę zajść![]()
Moja młodsza siostra zaszła jak brała tabletki-a żadnej nie opuściła...i jest od roku z nami Kubuśnie bo sie okazało że na tych tabletkach zaszłam w ciążę i odstawiłam;/
ale to chyba rzadki przypadek na tabletkach w ciążę zajść![]()
tak biorę Azalie, 3 opakowanie i nie widzę u siebie nic co mogłoby wskazywać na skutki uboczneaaa Azalie bierzesz?? ja właśnie zaczęłam brać i ciekawa jestem jak z okresem przy tych pigułkach na razie miałam 3 dniowy ból brzucha po pierwszych 4 tabletkach i przeszło .
to tak jak u mnie!!!.... mi sie seksu nie kce, migam sie jak moge wiec ciaza mi nie grozi![]()
Rubi,ja tez biore te tabletki.....ale dopiero pol opakowania.....a ja okres ostatni mialam....13 miesiecy temu....
po porodzie zero okresu i na wizycie popologowej od razu dostalam tabsy (cerazette) i co prawda ze 2 razy mi sie zapomnialo (zamiast wieczorem wzielam rano pigulke) ale to zaden problem bo mi sie seksu nie kce, migam sie jak moge wiec ciaza mi nie grozi![]()