reklama
Mewa29
mama Adama
karincia- tez wspolczuje tych nog opuchnietych a to jedyna rzecz jaka mnie chyab ominela w ciazy ze wszystkich dolegliwosci
z apetytem u mnie na przemian - albo bardzo duzy albo mi niedobrze przez pol dnia i leze z herbatka mietowa przy lozku, oraz oczywiscie zgaga mnie meczy caly czas bo brzuch wysoko
z apetytem u mnie na przemian - albo bardzo duzy albo mi niedobrze przez pol dnia i leze z herbatka mietowa przy lozku, oraz oczywiscie zgaga mnie meczy caly czas bo brzuch wysoko
Mola1
Fanka BB :)
Dzisiaj gin zbagatelizowal moja opuchlizne Jak siedzialam przy biurku to spytal czy puchne. Powiedzialam ze tak, stopy, kostki i dlonie. A jak usiadlam na fotel to przed badaniem ginekologicznym pomacal mnie po kostkach i powiedzial ze tak to on puchnie jak jest goraco a nie kobieta w ciazy Pocieszyl mnie
Moje kochane towarzyszki losu powiedzcie mi prosze czy bola was pachwiny
Bo mnie dzis caly dzien boli zwlaszcza prawa strona a czasami jak zaboli to nie moge zrobic kroka i tak stoje na srodku drogi i czekam az przejdzie :-)
Bo mnie dzis caly dzien boli zwlaszcza prawa strona a czasami jak zaboli to nie moge zrobic kroka i tak stoje na srodku drogi i czekam az przejdzie :-)
Moje kochane towarzyszki losu powiedzcie mi prosze czy bola was pachwiny
Oj tak ałłłłłaaaaaaaaaaa...
Zwykle jak jest mocny to biorę nospę, bo to przez kamień w nerce...
_karincia_
Fanka BB :)
Mnie tez bolą pachwiny ale nie tak z niczego, tylko jak np. wstaje z łóżka albo jak przykucnę albo nie tak usiądę
reklama
nanages
Zaciekawiona BB
no mnie tez czasami zabola ale to bardzo rzadko, glownie teraz to czuje takie "ciagniecie" w calym brzuchu i plecach jak wstaje i zrobie pare krokow bo pozniej to jakos przechodzi