reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości

reklama
Witam,
dzwonilam dzisiaj do mojej gin i powiedzialam ze wczoraj bardzo mnie bolal lewy bok i wytlumaczylam gdzie dokladnie co i jak i stwierdzila ze to mala jest tak ulozona ze naciska i moze bolec. dzis juz nie boli nic na szczescie:) ale mimo wszystko jutro robie badania moczu i krew

Mi leżenie nic juz nie pomaga -ale kolejny dzien mam poza soba -juz naprawde robię sie nerwowa ,bo i maz tak stwierdzil -trudno ze mna wytrzymac tak powiedzial .Jakoś tak odczuwam ,ze mała ułożyła sie głowką w miednicy i tak mnie boli czy to możliwe?-i pobolewa mnie także kręgosłup. A brzuch to bardzo piecze.

Witam,
dzwonilam dzisiaj do mojej gin i powiedzialam ze wczoraj bardzo mnie bolal lewy bok i wytlumaczylam gdzie dokladnie co i jak i stwierdzila ze to mala jest tak ulozona ze naciska i moze bolec. dzis juz nie boli nic na szczescie:) ale mimo wszystko jutro robie badania moczu i krew

Dopiero dziś przeczytałam - ja tak miałam jak mi się młody przekręcał - schodził na dół głową. A po lewej stronie pępka mam takie miejsce, które mnie boli prawie cały czas (skóra) i według gin i lek od USG to po prostu Bąbel mi tam uciska

no wlasnie i musimy to wytrzymac:) juz niedlugo i bedziemy miec puste miejsce w brzuszkach a za to dzidziusie kolo siebie a to najwazniejsze prawda:-) chociaz daje popalic bo strasznie boli

Dziewuszki boicie się?? Ja mam małego stracha...no dobra...DUŻEGO:/ Dopadła mnie bezsenność, kręgosłup tak boli, że nawet leżenie na lewym boku niewiele pomaga. I przez to wszystko nawet za chwilę mogłabym się zgłosić do szpitala na indukcję...żeby tylko było już po. Czekanie mnie strasznie stresuje:/:crazy:

Dziewuszki boicie się?? Ja mam małego stracha...no dobra...DUŻEGO:/ Dopadła mnie bezsenność, kręgosłup tak boli, że nawet leżenie na lewym boku niewiele pomaga. I przez to wszystko nawet za chwilę mogłabym się zgłosić do szpitala na indukcję...żeby tylko było już po. Czekanie mnie strasznie stresuje:/:crazy:

Dziewczyno nie wiesz co mówisz-czekaj cierpliwie i nawet nie myśl o porodzie z indukcją,gorzej boli i może byc dłuższy.Wszystko bedzie dobrze:tak:

GAPC10 ja też się strasznie boję a wiem, że jak nie urodzę do 15 sierpnia to będę miała wywoływany poród, bo mam cukrzycę ciążową. i w sumie nie wiem co wolę czy żeby się zaczął samoistnie czy żeby mi wywołali

reklama
Do góry