reklama
a mnie dziś paskudnie mdli i mam bóle jak na @...no i troche panikuje bo generalnie czuje się do d..y a mdłości przy poprzednim porodzie miałm kilka dni przed...więc się boję - może to nic nie oznaczać (albo pogoda) ale może i to że troche za wcześnie młody wybiera sie na tą stronę
Kinia
sierpień 2009
Widzę, że wszystkie zaczynamy powoli panikować i wyszukiwać zapowiedzi porodu Ja też jak łapie mnie skurcz, to od razu patrzę na zegarek i czekam na drugi Ostatnio nie mam problemów z zaparciami i to też wydaje mi się podejrzane... Przy każdej wizycie w toalecie sprawdzam, czy aby nie ma na wkładce kawałków czopu.... Masakra! Niech już będzie po, bo powariujemy wszystkie
kobity spokojnie
Wytrzymacie.
Mnie też krocze pobolewa, ale dlatego pewnie,że brzucho schodzi w dół do porodu i dzidzia naciska na pęcherz. To takie nieprzyjemne. Aż na wargi sromowe promieniuje. Poza tym ból w pachwinach...
Aj, bo już rodzimy w głowach naszych...
Wytrzymacie.
Mnie też krocze pobolewa, ale dlatego pewnie,że brzucho schodzi w dół do porodu i dzidzia naciska na pęcherz. To takie nieprzyjemne. Aż na wargi sromowe promieniuje. Poza tym ból w pachwinach...
Aj, bo już rodzimy w głowach naszych...
to mnie pocieszyłyście bo już myślałam że to ze mną coś nie tak bóle jak na okres też mam :-( moja ginka kazała mi nospe łykać i duuuuużo leżeć :-( ja do leżenia stwożona nie jestem ale jak mus to mus.... mam tylko nadzieję że dzidzia poczeka jeszcze troche z tym wychodzeniem na świat
A mi sie od wczoraj pojawily duszności...Nie przyjemne,ale na razie w uprawianiu sportu mi to az tak nie przeszkadza,ba nawet jak ćwicze to jest lepiej, tak więc wykupilam dzis karnet na kolejny miesiąc-ciekawe czy dam rade... No i w sulie to tak troche ciesze sie z tych dusznosci,bo przynajmniej poczuje jak brzuch mi sie opusci,a tak balam sie ,że tego nie zauważe,a to przeciez oznaka zblizającego sie porodu. Juz nie moge sie doczekać porodu-chyba nie jest ze mną dobrze,co???Ale ja tak mam! Zawsze odwrotnie do większości
Kinia
sierpień 2009
Ja to nie mogę sie doczekać tego jak już będę po porodzie i będę wiedziała, że wszystko za nami, i że synek cały i zdrowy
Widze ze zgaga wiekszosc dopadla-niestety....ale coz poradzic...jeszcze ciut i przejdzie....
Jak za dużo zjem lub za dużo sie schylam, zgage mam murowaną.
Mi przechodzi po tym regularnym musli z rana.
A truskawek już sił jeść nie mam.
Mam teraz napad na nektaryny. jem tonami. Tak jak banany
Ja pochłaniam arbuza tonami!!
Może chodzi o ból związany ze spojeniem ... Mnie właśnie przez to boli krocze ((
I ostatnio jak Mała jest nisko i coraz częściej naciska to boli bardziej ((
Mnie też boli spojenie i lekarz to potwierdził. Mała jest prawidłowo ułożona (do porodu) i stąd te dolegliwości.
Jeżeli chodzi o panikę to jestem zaskakująco spokojna. Mój mąż nawet zaczął mnie pospieszać, że czas najwyższy kupić rzeczy potrzebne do szpitala i spakować torbę, a ja bardzo luźno podchodze do sprawy... Przecież jeszcze mam czas, przecież zdąże...
reklama