Z tymi puchnięciami to jest podobno tak, że trzeba zwrócic uwage na białko w moczu - jesli jest to wtedy jest cos nie tak. Tak sie dzieje wtedy, gdy nawet na twarzy sie puchnie...
masakra z tymi puchnacymi girasami...
a mnie dzisiaj od momentu gdy podbiegłam troszke normalnie 150 m na tramwaj(musiałam bo inaczej siorka by na pociaga nie zdążyła) to mnie przy kazdym ruchu jak chodze pachwiny bola i krzyz - pierwszy raz tak bardzo i teraz to juz jak kaczka na maxa tylko moge chodzic...nie wiem czy cos mi sie przestawiło od tego biegnięcia mam nadzieje ze jakiejś akcji tym sobie głupia nie przyśpieszyłam
Jak tylko poskarzyłam sie ginowi na opuchniete nogi skierował mnie na odpowiednie badania. Wyniki ok, wiec taki mój urok.
U mnie bieganie odpada. Jak kiedyś zeszłam szybciej z 2 piętra po schodach, to takie skurcze nóg mnie chwyciły, że kroku zrobić nie umiałam.
Dziewczyny czy swędzi Was skóra na brzuchu i pępek? Bo ja już wytrzymać nie mogę. A tego skóra wokół pępka zrobiła się taka ciemna. Nie wiem czy to normalne.
Pępek też mam ciemno zabarwiony, skóra nigdy mnie nie swędziała, a rozstęp jeden mam