reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości

i też takie silne, że aż promieniuje na brzuch? bo mi po prostu na parę sekund tchu brakuje z bólu, bardzo nieprzyjemne uczucie; ale skoro też tak macie, to pewnie to normalne;
jezu, jaka ja się czuję lekka bez tych spuchniętych nóg...

reklama
promieniuja nie tylko na brzuch.ostatnio to az mnie plecy po same lopatki bolaly:-:)zawstydzona/y: ale ciepla kapiel pomogla wiec chyba zle nie jest:-) adrianel ale jak bedziesz u gina to sie dopytaj i napisz-ja sie chetnie doeirm czy nic sie nie dzieje

Ja mam problem ze suchnięciem ,cała dosłownie puchnę ,z skóra na łydkach i udach jest napieta do granic wytrzymałości,bardziej niż na brzuchu.Jutro wizyta to niech mnie gin oglada.Nic nie pomaga ani stopy w górze,ani zimne okłady ,ani kompiekle zimne czy w jeziorze .To jakaś masakra.:wściekła/y:

Z tymi puchnięciami to jest podobno tak, że trzeba zwrócic uwage na białko w moczu - jesli jest to wtedy jest cos nie tak. Tak sie dzieje wtedy, gdy nawet na twarzy sie puchnie...

masakra z tymi puchnacymi girasami...

a mnie dzisiaj od momentu gdy podbiegłam troszke normalnie 150 m na tramwaj(musiałam bo inaczej siorka by na pociaga nie zdążyła:shocked2:) to mnie przy kazdym ruchu jak chodze pachwiny bola i krzyz - pierwszy raz tak bardzo i teraz to juz jak kaczka na maxa tylko moge chodzic...nie wiem czy cos mi sie przestawiło od tego biegnięcia:confused: mam nadzieje ze jakiejś akcji tym sobie głupia nie przyśpieszyłam:zawstydzona/y:

no ja mam dzisiaj jedną nogę taką jak Kasia pokazywała ostatnio na zdjęciu!!! koszmar i masakra, aż się maż przeraził jak zobaczył...nie wiem czy ma to coś wspólnego z tym że dziś większość dnia przesiedziałąm przed kompem w jednej pozycji czy po prostu taki moment na mnie przyszedł..no i mamnadzieje że jutro będzie ciut lepiej żebym jakieś buty była w stanie założyć bo jestem na uczelni z promotorem moim umówiona i w klapkach plastikowych nie bardzo jechać...no i żeby mi się ta noga między pedałami w aucie nie zablokowała - taki czarny humor mnie już nachodzi :(:(:(

Dziewczyny czy swędzi Was skóra na brzuchu i pępek? Bo ja już wytrzymać nie mogę. A tego skóra wokół pępka zrobiła się taka ciemna. Nie wiem czy to normalne.

Ja mam problem ze suchnięciem ,cała dosłownie puchnę ,z skóra na łydkach i udach jest napieta do granic wytrzymałości,bardziej niż na brzuchu.Jutro wizyta to niech mnie gin oglada.Nic nie pomaga ani stopy w górze,ani zimne okłady ,ani kompiekle zimne czy w jeziorze .To jakaś masakra.:wściekła/y:
No i jak tam??
Co lekarz powiedział na to puchnięcie?? :blink:

monika20078 to z tym pepkiem to normalne jest.ja tez mam ciemny i polozna cos mi tam tlumaczyla ze takie zabarwienie skory sie zdarza.ja pepek mialam bardzo gleboki.i i z tego co wiem to u brunetek i szatynek takie zabarwienie skory czesciej jest niz u blondynek.a jak mnie skora tak zaczela swedziec w okolicy pepka to pare dni pozniej wredne rozstepy sie pojawily...wrrrr myslalam ze obedzie sie jakos cudem bez tych paszkwili

reklama
monika20078 to z tym pepkiem to normalne jest.ja tez mam ciemny i polozna cos mi tam tlumaczyla ze takie zabarwienie skory sie zdarza.ja pepek mialam bardzo gleboki.i i z tego co wiem to u brunetek i szatynek takie zabarwienie skory czesciej jest niz u blondynek.a jak mnie skora tak zaczela swedziec w okolicy pepka to pare dni pozniej wredne rozstepy sie pojawily...wrrrr myslalam ze obedzie sie jakos cudem bez tych paszkwili
To mnie uspokoiłaś z tym pępkiem. Bo wczeniej jakoś nie zwróciłam uwagi.
A co do tej swędzącej skóry to tak myślałam, że to na to cholerstwo może swędzieć wrrrrrrrr

Do góry