reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości

ja w kazdej ciązy mówiłam nigdy więcej:tak: a po porodzie mnie to utwierdzało a teraz zaraz 4dzieciątko będzie i jest super:-D choc ledwo dycham, nogi mam jak okrląglak w Poznaniu a porodu boję się jak nigdy.
ale jestem szczęśliwa o!;-)

reklama
ja w kazdej ciązy mówiłam nigdy więcej:tak: a po porodzie mnie to utwierdzało a teraz zaraz 4dzieciątko będzie i jest super:-D choc ledwo dycham, nogi mam jak okrląglak w Poznaniu a porodu boję się jak nigdy.
ale jestem szczęśliwa o!;-)
A to witaj w klubie Sempe ja też porodu boję się jak nie wiem co :confused:

Dziewczyny, czy któraś z Was ma problemy z bólem - nie wiem jak to określić - spojenia, pochwy? Mam z tym problem od około 3 tygodni i ból się nasila - szczególnie boli mnie prawa strona gdzie byłam nacinana. Lekarz mówi, że wszystko w porządku i mam się nie martwić, ale ja mam problemy ze staniem na prawej nodze, ostatnio nawet boli mnie jak np. leżę.
Nie wiem, jak wytrzymam z tym bólem do końca ciąży.

ja tez mam problemy z siedzeniem staniem i nawet lezeniem przez to spojenie.maz kupil mi plyte dvd z cwiczeniami dla ciezarnych pilates i tak po 10-15 min dziennie i pomaga troszke a bol pewnie zniknie dopiero po porodzie calkowicie.

Dziewczyny, czy któraś z Was ma problemy z bólem - nie wiem jak to określić - spojenia, pochwy? Mam z tym problem od około 3 tygodni i ból się nasila - szczególnie boli mnie prawa strona gdzie byłam nacinana. Lekarz mówi, że wszystko w porządku i mam się nie martwić, ale ja mam problemy ze staniem na prawej nodze, ostatnio nawet boli mnie jak np. leżę.
Nie wiem, jak wytrzymam z tym bólem do końca ciąży.
Już chyba był ten temat omawiany .Dziewczyny skarzyły się na ból spojenia ,ale lekarze twierdzili ,że tak się zdarza i trzeba przecierpieć .Wiecej musisz doczytać bo ja ten watek czytałam tylko powierzchownie;-)

Już chyba był ten temat omawiany .Dziewczyny skarzyły się na ból spojenia ,ale lekarze twierdzili ,że tak się zdarza i trzeba przecierpieć .Wiecej musisz doczytać bo ja ten watek czytałam tylko powierzchownie;-)

Wielkie dzięki Chogata - poszukam. Niestety mimo starań nie jestem w stanie nadążyć z czytaniem wszystkich postów.

Wielkie dzięki Chogata - poszukam. Niestety mimo starań nie jestem w stanie nadążyć z czytaniem wszystkich postów.
Wiem ja też jakbym miała coś teraz znaleść to klapa jeszcze teraz wogule nie mam do tego cierpliwości a niektóre wątki sa pomieszane;-).Ale z tego co pamiętam to własnie nic na to nie mają trzeba swoje odcierpieć:-:)-(

Niestey Kasiu wiele z nas cierpi na bol spojenia i trzeba to przeczekac, mniej chodzic wiecej odpoczywac. Nic groznego to nie jest ale jest bolesne. Po porodzie minie;-)

Niestey Kasiu wiele z nas cierpi na bol spojenia i trzeba to przeczekac, mniej chodzic wiecej odpoczywac. Nic groznego to nie jest ale jest bolesne. Po porodzie minie;-)

Dobrze wiedzieć, że nie jestem sama, bo już się bałam, że może jest jakiś problem, a mój lekarz go bagatelizuje.

reklama
Gosia72 ja tez przepraszam,ze sie unioslam:zawstydzona/y:Pewnie masz racje...wszystkie macie racje,ze gdy zobacze malenstwo to zapomne o tych wszystkich niedogodnosciach,te problemy odejda w sina dal,za to pojawia sie nowe:-pAle juz baby bedzie na swiecie a to najwazniejsze:tak:

Do góry