reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości

reklama
a ja z zaparciami nie mam problemow ;-) chociaz tu mi sie udalo :tak:
pewnie dlatego ze przez nerki musze pic duzo wody, do tego pije maslanke albo jakis kefir no a jak cos jest nie tak to gotuje sobie platki owsiane na mleku ;-)
do tego owoce ;-)

A ja ''zlapalam''zapalenie pecherza :hmm:strasznie boli i to caly czas,wczesniej jak kiedys tam mialam zapalenie to bolalo tylko przy robieniu siku a teraz boli mnie non stop a gdy robie siku to nie.Pije juz trzecia butelke wody by wyplukac bakterie,ale nic to nie daje...:no2:jutro wybieram sie do lekarza.Kurcze jakie to przykre uczucie,marze o chwili ulgi,by chociaz na chwile przestac czuc to okropne parcie na pecherz,juz mam dosyc...Niech juz jest jutro:hmm:

Współczuje wam dziewczyny tych hemoroidów ,ja na szczęście nie mam na razie( nic lepiej nie mówię bo po porodzie mogą wyjsc u mojej mamy tak było a od tamtego czasu co jakiś czas dają znać o sobie).Ale widziałam jak ona się męczyła straszne paskudztwo to jest:zawstydzona/y:

A ja ''zlapalam''zapalenie pecherza :hmm:strasznie boli i to caly czas,wczesniej jak kiedys tam mialam zapalenie to bolalo tylko przy robieniu siku a teraz boli mnie non stop a gdy robie siku to nie.Pije juz trzecia butelke wody by wyplukac bakterie,ale nic to nie daje...:no2:jutro wybieram sie do lekarza.Kurcze jakie to przykre uczucie,marze o chwili ulgi,by chociaz na chwile przestac czuc to okropne parcie na pecherz,juz mam dosyc...Niech juz jest jutro:hmm:
Oj bardzo wspolczuje... Mialam nie raz i cierpialam konkretnie:baffled:

ja mam jak na razie tylko te zaparcia,a próbuje wszystkiego tylko,że u mnie prawdopodobnie jest zespół jelita leniwego i dlatego jest gorzej
nawet błonnik sobie kupiłam i zajadam codziennie

Myslalam,ze tak jak kolezanka dostane proszek do rozpuszczenia w szklance wody-wypic i po problemie a tu tabletki do przyjmowania 2 razy dziennie przez 4 dni...:dry:No coz...jeszcze sie trzeba troche pomeczyc,lepsze to jak nic.

reklama
Czytalam tu o Waszych hemoroidach i dziekowalam Bogu,ze mnie nie dotycza...a jednak:frown: Wczoraj mialam caly dzien biegunke i dzisiaj z tego tytulu mnie tylek boli:zawstydzona/y:hemoroid sie ujawnil...myslalam,ze to tylko przy zaparciach:baffled: Tzn. na poczatku ciazy jak przyjmowalam zelazo tez mi zaparcia dokuczaly ale hemoroidow nie bylo a teraz biorac magnez 4 razy dziennie to bez problemu sie zalatwiam... i tu taka niespodzianka.

Do góry