reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości

reklama
Deli kurcze przykro mi myslalam ze juz jest lepiej:confused2:Ze tez w ciazy jest tak ograniczone leczenie:no:Niestety tez tak mialam z Kuba przeszlo dopiero kilka miesiecy po porodzie. :tak:

Deli współczuje bólu i wiem o czym mówisz,bo sama sie zmagam z czymśpodobnym tylko znacznie większym bo ja mam żylaka od wargi do pośladka i wyobraź sobie jaki ból jest z tego,siąść zbytnio nie można,dotknac sie nie da,dzisiaj ide z nim na kontrole tez

hej mamusie:) dzieki za wsparcie.ja od wczoraj na tej nospie jestem i wieczorem juz wzielam 2 tabletki i ten magnez co mi maz kupil... wiecie za dnia nie jest tak zle bo tylko brzuch ciagnie wiec musze uwazac jak wstaje i prostowac sie powoli zeby dodatkowo sobie bolu nie sprawiac:zawstydzona/y: bole i skurcze zaczynaja sie wieczorem zawsze..tak ok 20.wczoraj pomimo nospy tez mnie dopadlo-takie jak na miesiaczke tylko silne ze ledwo do lazienki sie doczlapalam :-(do takich boli jestem przyzwyczajona bo zawsze mialam bolesne miesiaczki na tyle ze potrafilam zemdlec z bolu:no: wczoraj to nie wiem co pomoglo nospa czy ciepla kapiel-bo po kapieli bylo juz lepiej tylko w krzyzu troche lupalo ale udalo sie zasnac i cala noc przespac:))):tak:

na szczescie hemoroidow nie mam ..i odpukac oby jeszcze to mi nie dolozylo.trzymajcie sie laseczki mocno.juz niebawem koncowka wiec jakos chyba damy rade???:unsure:

Ja mialam hemoroida malego pare lat temu. Objawil sie dwa razy krwawieniem ale nie bolal specjalnie. Kilka dni uzywalam czopkow i od tamtej pory cisza. Tfu, tfu.

Dzięki dziewczyny
Wczoraj nic nie pisałam, bo czekałam na rozwój wydarzeń i niestety ryczałam z bólu przez cały dzień. Mój o 22 chciał mnie do szpitala znów zawieźć, bo już mu się serce krajało jak patrzył jak cierpię, ale zadzwonił najpierw do mamy i przepisała mi dodatkowe tabletki i maść.
Jakoś udało mi się zasnąć na 2h, później znów płacz i stękanie i jakoś zasnęłam znów na 2h.
Teraz ledwo leże i czekam na Andrzeja, bo niestety nie ma poprawy :(((

Piwonia przykro mi .... nie wiem jak ty ale ja czuje ból cały czas i nic nie umiem zrobić ;/, a jak mam iść do toalety nawet na siusiu to jest prze****** :(. Boli niemiłosiernie.

reklama
Do góry