reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości

reklama
niestety w uk nie tak latwo wyprosic usg bo tu sie uwaza ze to badanie moze byc szkodliwe dla maluszka.pani doktor tylko maca brzuszek i mowi jak dzidzia lezy.moja podobno lezy na boczku glowe ma juz ulozona do dolu-taki werdykt poi macanku.
wczesniej(jakies 2.5-3 tyg temu) powiedzieli ze jest male rozwarcie ale szyjka twarda i zamknieta wiec bez paniki.na te infekcje dostalam juz wczesniej globulke ale zaraz jak ja wsadzilam to wypadla-a upewnilam sie ze na pewno doszla do samego konca.pani doktor nie sprawdzala nawet czy rozwarcie jest czy nie i co z szyjka-dala tylko globulki na 7 dni zeby sie upewnic ze ta infekcje troszke sie zlagodzi zebym sie nia nie martwila:( nie wiem dziewczyny wychodzi na to ze ja jestem przewrazliwiona i wydziwiam a to co mam to normalne oznaki ciazy sa...inaczej sobie tego wytlumaczyc nie potrafie:baffled:

Jezeli bardzo sie denerwujesz to mozna prywatnie wykonac badanie USG,u mnie w miescie kosztuj to 160funtów z badanimi i kosultacja.

wlasnie googlam za prywatnym w edinurghu.mialam nadzieje ze troszke taniej bedzie:eek:teraz tyle wydatkow nas czeka...ale dla swietego spokoju chyba sie z mezem zdecydujemy.

u nas znalazlam najtansze 2d za Ł75 i az do Ł230 za 4d z filmem i dvd i zdjeciami ramkami itp.dogadam sie z mezem jak wroci z pracy i sie zapiszemy na wizyte.

tak troszke rano i troszke wieczorem.slabe te ruchy ale jakies sa.i do tego pani doktor sie zmartwila troszke ze brzuszek twardawy jest.bede miec kolejna wizyte u niej 8 czerwca i w ten sam dzien mam u poloznej wizyte wiec zobaczymy co powiedza.

reklama
Do góry