Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Jezeli takie sa Wasz odczucia ze Was zlała bo nie jestes brytyjka to tym bardziej złuz komlejana o dyskryminacja ze wzgledu na pochodzenie,on tutaj maja chopla na tym punkcie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chogata-to nie jest podtrzymujace na duchu a sama juz zdazylam sie oczytac om takich sprawach...ale nie mam zamiaru sobie wkrecac takich strasznych rzeczy. i na dobra sprawe w pl macie dzieci zmierzone zwarzone co wizyta usg...szkoci uwazaja ze usg moze byc szkodliwe dla dzidzi wiec robia max 2 usg w czasie ciazy no chyba ze jest zagrozenie i musza sprawdzic.mnie w szpitalu podlaczyli tylko pod ktg i zbadali wewnetrznie i na tej podstawie stawiaja diagnoze.co kraj to obyczaj a jak zdecydowalam sie tu mieszkac to leczyc tez sie musze po szkocku.Boże ta służba zdrowia u Was to o pomste do nieba woła.Ja jak mi coś nie pasuje to dzwonie o kazdej porze dnia i nocy do swojej gin i sie mną zajmuje z usmiechem na twarzy.
Nie lekceważ tego bo właśnie na tym forum naczytałam się ile to dzieci umarło Polakom przez zaniedbanie![]()
tak to jest związane po cześci z tym,że maluszek lezy główką w dół i uciska na spojenie łonowe i to jest całkiem normalne,ja tak mam w sumie od samego początkuchyba juz o tym mowilyscie, ale nie pamietam na ktorym watku...
bardzo,ale tobardzo boli mnie spojenie lonowe, nie przy dotyku, ale przy ruchu. Chodzenie sprawia mi klopot, podniesienie nogi - porazka... i zauwazylam, ze jestem tam jakby opuchnieta... zreszta cala reszta na dole jest obrzmiala....
czy myslicie ze to moze byc spowodowane tym, ze Mlody juz sie przekrecil glowka w dol? wiem, bede mogla zapytac gina, ale to dopiero w poniedzialek....