Ja jakieś skurcze mam ,ale ból wcale nie przypomina mi bóli miesiączkowych tylko jak skórcz ,napięcie brzuch i jest krótkotrwały.
Dokładnie odczuwam to samo...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jakieś skurcze mam ,ale ból wcale nie przypomina mi bóli miesiączkowych tylko jak skórcz ,napięcie brzuch i jest krótkotrwały.
Ja też myslę podobnie ,wcale bym nie bagatelizowała tej sprawy ,bo to jak tu niektóre z nas już doświadczyły w życiu bywa róznie:-)azorek84, tak czytam to, o czym piszesz, i szczerze mówiąc na Twoim miejscu chyba nie byłabym taka spokojna...
Moj lekarz w 23tc zalecił mi baaardzo oszczedny tryb zycia, zwolnienie i uwazanie na siebie jak najwiecej- wlasnie przez stawianie sie macicy! Łykam Cordafen, i ogolnie czuje ze mnie podregulowal, ale i tak czasem twardnieje mi brzuch.
Nie wiem, moze powinnas zdecydowanie porozmawiac ze swoim lekarzem, ze co jak co, ale zdrowie dziecka (czyt. donoszenie ciazy) jest dla Ciebie NAJWAZNIEJSZE, ni nie masz zamiaru ryzykowac?Ewentualnie skonsultuj sie z innym lekarzem.
No a jak teraz czytam o tym, ze krwawilas, to juz w ogole bym sie nad niczym nie zastanawiala, bo wg. mnie tu nie ma sie co cackac, tylko trzeba ma swoim postawic...![]()