reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości

tylko,ze ja mam na brzuchu taka drobniutką wysypke i chyba to ona mnie sdzi tylko niewiem od czego,zapytam we wtorek

mi ani ręce ani nogi nie puchną i nigdy nie puchły
Ja też Piwonia mam drobne czerwone krostki ,ale gin je oglądała i mówił że to nic groźnego ,a ta wysypkę mam od 15tc i nic się nie dzieje.Wiesz cięzko coś powiedziec przez internet nawet jak się tego nie widzi,możesz spytac zawsze lekarza;-)

reklama
Mi też ale najczęściej na koniec dnia .Tylko rano opuchlizna całkowicie nie schodzii cały czas mam jakby troszkę spuchnięte nogi ,ale stosuję z pwerfecty mamy krem do opuchniętych stóp może cudów nie działa ale daje stopom ukojenie i uczucie chłodu i opuchlizna jakby mniejsza;-)

Mi też ale najczęściej na koniec dnia .Tylko rano opuchlizna całkowicie nie schodzii cały czas mam jakby troszkę spuchnięte nogi ,ale stosuję z pwerfecty mamy krem do opuchniętych stóp może cudów nie działa ale daje stopom ukojenie i uczucie chłodu i opuchlizna jakby mniejsza;-)
O, to może ja tez wypróbuję :tak:

Ja też Piwonia mam drobne czerwone krostki ,ale gin je oglądała i mówił że to nic groźnego ,a ta wysypkę mam od 15tc i nic się nie dzieje.Wiesz cięzko coś powiedziec przez internet nawet jak się tego nie widzi,możesz spytac zawsze lekarza;-)
taki mam zamiar we wtorek zapytam

ja nie mam wysypki, ale miałam w poprzedniej ciąży i strasznie swędziała, drapałam sie do krwi. Wtedy lekarka zrobiłam mi badanie krwi, bo nie raz wysypka może powstać jak jest coś nie tak z wątrobą.

ja nie mam wysypki, ale miałam w poprzedniej ciąży i strasznie swędziała, drapałam sie do krwi. Wtedy lekarka zrobiłam mi badanie krwi, bo nie raz wysypka może powstać jak jest coś nie tak z wątrobą.
no i ja sie tego obawiam,bo własnie dzis dostaje kota i w jednym miejscu juz mam tak czerwone i pęka mi skóra w tym miejscu i robi sie plamka jak by naczynko pękło

Hej dziewczyny mam pytanie jestem w 26 tyg ciazy i czasami miewam dalej takie lekkie bole miesiaczkowe?w tym tyg jest to tez normaalne?moze ktoras z was tez tak ma?

no i ja sie tego obawiam,bo własnie dzis dostaje kota i w jednym miejscu juz mam tak czerwone i pęka mi skóra w tym miejscu i robi sie plamka jak by naczynko pękło
to najszybciej można sprawdzić robiąc sobie próby wątrobowe ALAT i ASTAT - ja u nas zapłaciłam za obie 8 albo 9 zł...
życzę oby to nie była cholestaza!!!! (ale jest raczej rzadka - raczej obstawiam wysuszoną i zbyt naciągniętą skórę ) :tak:

reklama
to najszybciej można sprawdzić robiąc sobie próby wątrobowe ALAT i ASTAT - ja u nas zapłaciłam za obie 8 albo 9 zł...
życzę oby to nie była cholestaza!!!! (ale jest raczej rzadka - raczej obstawiam wysuszoną i zbyt naciągniętą skórę ) :tak:
zrobie sobie to badanie,ale dopiero we wtorek rano,bo najbliżesz laboratorium jest tak czynne,a i teraz zbytnio nie bede miała jak iśc

Do góry