reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dolegliwości

reklama
Ja dopiero teraz mam lekką wieczorną zgagę ,ale nawet nic na nią nie biorę bo mało mi to dokucza.W pierwszym trymestrze miałam tylko po czosnku :-)

A ja nigdy przedtem nie wiedziałam co to zgaga. Teraz mam zgagę jak wypiję gazowaną wodę mineralną!Nie trwa długo i obejdzie się bez środków na to ale kurcze po wodzie??

ja mam mega zgage i kiedys nawet mialam ja po...manti ;-(
teraz wlasnie mnie dopadla - delikatna - napije sie mleczka i myskne spac - ale potrafi mnie to dziadostwo w nocy obudzic ;-(

Mnie jakoś szczęśliwie omijają wszelkie ciążowe niedogodności:-). Zgagę miałam chyba ze dwa razy. Pomogła mi wtedy coca cola. Wypiłam puszeczkę i przeszło jak ręką odjął:-D

reklama
Do góry