reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości

Widze ze wszystkie maja problemy kregoslupowe...ja tez niestety....no i martwi mnie jeszcze moja przepukilna przy pepku,bo juz zdaje sie powiekszyla mi sie...mam nadzieje ze mi ,,kiszeczki" nie wyjda na wierzch....gin.mowila ze nigy nie wyjda,ale stresa mam....

reklama
Niestety mnie też pobolewa czasem kęgosłup w lędzwiach,ale po masażu jest lepiej,oczywiście delikatnym;-)
Zgagę często miewam,ale najgorsze to zaparcia:no::wściekła/y:.Jem owoce,piję soki ,dużo wody,śliwki suszone,wszystko na nic .Dopiero Duphalac syrop pomaga:crazy:.Macie na to jakies sprawdzone sposoby?

kurcze no... ja poki co na kregoslup zbytnio narzekac nie moge... (TFU!! TFU!! :-D ), co mnie cieszy niezmiernie, bo tak czy siak wszystko przede mna :-D

zgaga jest, ale jakos daje rade bez Renni & CO.

a zaparcia... niestety srednio co drugi dzien mnie mecza... fatalna sprawa :dry: musze wdrozyc w zycie spozycie wody z cytryna na czczo. A noz da rade... :-(

witam kobietki, jestem w 12 tc, moje pytanie jest następujące, czy w ciąży takie dziwne duszności ( nie wiem czy można nazwać to dusznością, to jest takie uczucie jakieś dziwne) nie wiem, jakbym zdenerwowana była....... i wystepuje u mnie takie cos jakby mnie przytykalo na moment od srodka, czuje to tak jabym miala "beknać". Do lekarza ide za tydzien i nie wiem czy mam jakis powod do paniki, czy to tak calkiem normalne??

dziewczynki, nurtuje mnie jeszcze jedna sprawa... :sorry2:

stawianie sie macicy :-(

jakie to uczucie?

chodzi mi o to, czy to twardnienie to jest CAŁEGO brzucha, czy moze byc yak, ze np. tylko z jednej strony pepka maly kawalek robi sie na chwilke znacznie bardziej twardy i za jakas chwile "puszcza" ? :sorry2::sorry2:

bo caly czas bylam przekonana, ze Mlode tak sie napina, ale teraz to juz pewnosci mi brak.... :sorry2:

a wiem, ze to powazna sprawa, i trzeba interweniowac heh... :-(

Mi niestety zaczęła sie macica stawiać... lekarka przepisałam no-spe 3 x dziennie :-( z Anielka miałam to samo.... miałam nadzieję, że teraz będzie lepiej

a no tak aneczka... juz wczesniej przeciez wspominalas, ze na no-spie i magnezie jedziesz... A ja gapa i zapomnialam :sorry2: ;-)

reklama
JAKUBKA - najpierw mnie tak jakby mrowi od boków ku srodkowi a potem cały brzuch robi sie twardy

ANECZKA ja tez na magnezie...

Do góry