reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości

no mi jak się zrobiły dwa karmienia dziennie to już czułam że coś się ruszyło i się nie myliłam
tylko teraz pytanie co ile dni będzie mnie nawiedzać @

reklama
Efe ty pytasz co ile dni a ja co ile miesięcy - póki co mam co 2 miesiące :dry:

No widzisz Kasiu a u nas nie wiem czemu takie zabiegi są płatne.No chyba że na szpital normalnie mnie przyjmą na 3 dni to wtedy za darmo ale ja małego nie moge zostawić na tak długo....

być może Efe będziesz mieć regularnie od razu - ja tak mam, od początku

a w ogóle jak wspomnę te piękne czasy bez @... co za komfort! a teraz... dziewczyny cieszcie się, że macie jeszcze spokój:)

Ostatnia edycja:
Kaskax25- nie mirena bo ona tysiąc zł ,a ta to klasyczna na 5 lat .No i nie wiem.
No własnie wczoraj doczytałam i mina mi zrzedła bo miałam chec, ale tysiac:sorry2:Zwyklej az tak chyba bym nie zaufała choc kuzynka ma i sobie chwali i tez nie wiem, bynajmniej musze tez podjac jakas decyzje bo mi sie ciaza po nocach sni, a ja juz bym raczej podziekowała;-)

a ja nie moglam karmic (.)(.) i tydzien po zakonczeniu 3 tygodniowego krwawienia pologowego, czyli miesiac po porodzie dostalam @, tfu na psa urok.......... obfitosc i dlugosc trwania tak samo jak przed ciaza, nawet bol niestety ten sam, a mowiono mi, ze po dziecku przejdzie :-(

reklama
Do góry