reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dolegliwości i objawy ciąży

Ja dziś cały dzień skuczałam z bólu.:-( Rano coś w żołądku mi siedziało a całe popołudnie brzuchol mnie kuł, bolał, skręcał!! :no:
Ogólnie kiepski dzionek sampoczuciowy dziś był.

Ale jak to stwierdził mój ojciec widząc mnie skuloną z łóżku, kuje i boli bo rośnie:tak:;-)

reklama
Ja sie dziś też paskudnie czuje. Czego nie zjem to za godzinkę czy dwie marsz do łazienki ( widocznie dzidzia ma ochotne na coś innego), ale skutek taki że mnie wszystko dziś boli a jutro musze wstać o 5 rano. nie wiem jak ja to zrobie bo rozespałam sie ostatnio.

Ja dziś cały dzień skuczałam z bólu.:-( Rano coś w żołądku mi siedziało a całe popołudnie brzuchol mnie kuł, bolał, skręcał!! :no:
Ogólnie kiepski dzionek sampoczuciowy dziś był.

Ale jak to stwierdził mój ojciec widząc mnie skuloną z łóżku, kuje i boli bo rośnie:tak:;-)

Ja miałam to samo cały dzień. Dopiero wieczorem jak mogłam spokojnie sobie poleżec to przeszło, ufffff:-)
Ale tekst Twojego Taty to normalnie chyba wyjęty z ust mojego męża:-D on też zawsze do mnie "jak boli to rośnie":sorry2::-D

heh
widze ze i tu humor leci:-D:-D:-D
ja wczoraj do domku wrocilam, i pierwsze co to musialam posprzatac:baffled:
kot nieczesany od poniedzialku, wiec i on i dom w oplakanym stanie:angry: ten moj pan to chyba nawet nie wie ze odkurzacz mamy:sorry2::sorry2:
i przez to wszystko padlam wczoraj o 20:tak: i dzisiaj wstalam o 10 dopiero:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
grypka przchodzi juz w zapomnienie, tylko katarek i leki kaszel mi zostaly:sorry2:
a dzidzia tak sie wczoraj wiercila, ze przylozylam reke mojego pana do brzucha, i wiecie co on na to??
burczy ci w brzuchu kochanie:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry