reklama
noo ja w pierwszej ciazy wymiotowalam 6 miesiecy po conajmniej 3 razy dziennie a pozniej mialam okrutna zgage ktora rowneiz konczyla sie wymiotami... mam nadzieje ze wam sie nie przydarzy.. wygladalam jak zabi i malo co do szpitala nie trafilam w jednym momencie z zagrozenia odwodnieniem... w tej ciazy poki co lapia mnie co raz czesciej wieczorne lub nocne wymioty ale do tej pory sie nie mecze jak wczesniej, wczesniej caly czas mnie mdlilo i w koncu sie konczylo usciskami w toalecie.. teraz jak mnei zamdli od razu biegne do toalety i znow czuje sie w miare dobrze.. oczywiscie pomijajac przepalony przelyk po ktorym nie moge nic zjesc bo mnie niemilosiernie piecze.. ale generalnie to caly czas strasznie mi slabo... ze czasem sie boje zebym nie zemdlala az..
dziwne macie zachcianki, mnie jakos do cytrusow w ogole nie ciagnie za to sledzikow i ogorkow kiszonych czy nawet kapusty kiszonej bym sobie zjadla, albo nachodzi mnie na pierogi pieczone takie pyszne, pyzy i tym podobne- czyli jedzenie na ktore nie mam szans jesli sama nie ulepie... natomiast sledzi i ogorkow kiszonych w ogole nie mozna kupic ani nawet ukisic samemu bo nie sprzedaja nigdzie takiego rodzaju ogorkow
dziwne macie zachcianki, mnie jakos do cytrusow w ogole nie ciagnie za to sledzikow i ogorkow kiszonych czy nawet kapusty kiszonej bym sobie zjadla, albo nachodzi mnie na pierogi pieczone takie pyszne, pyzy i tym podobne- czyli jedzenie na ktore nie mam szans jesli sama nie ulepie... natomiast sledzi i ogorkow kiszonych w ogole nie mozna kupic ani nawet ukisic samemu bo nie sprzedaja nigdzie takiego rodzaju ogorkow
reklama