Witam Wszystkich!
Musze przyznac, ze z mila checia zagladam tu do Was ,czytam wasze objawy i wypatruje sie swoich.Tylko, ze na moje jeszcze troszke za wszesnie,bo do domienianego zaplodnienia doszlo pare dni temu, wiec musze jeszcze na ta przyjemnosc poczekac:-).Ale z racji tego,ze juz mam ponad rocznego synka moge napisac te objawy, ktore mialam 2 lata temu(jak ten czas leci)
Pierwszymi ktore zaobserwowalam przed zrobieniem testu to:
-powiekszone i obolale piersi
-pare razy mialam wieczorne(odziwno nie poranne)mdlosci
-Podwyzszona temp. w dniu spodziewanego@
Pozniejsze to:
-zmiana nastrojow
-zgaga
-skurcze lydek
-i straaaaaaaszna ochota na arbuzy(jadlam je tonami)
-wieksza niz dotychczas ochota na sex
Po za tym w ciazy czulam sie fizycznie super,bo gorzej z psychika.....Przed ciaza wazylam 50kg., a jak zaczelam rosnac i nie moglam nic lepszego na siebie wlozyc , jak tylko dresy, powoli zaczelam sie zalamywac(Przd porodem78kg)Ale po szesciu miesiacach po porodzie wszystko wrocilo do normy:-)
Jejku, ale sie rozpisalamTaka juz ze mnie gadula
Pozdrawiam wszystkie przyszle i terazniejsze mamusie!!!:-)
Musze przyznac, ze z mila checia zagladam tu do Was ,czytam wasze objawy i wypatruje sie swoich.Tylko, ze na moje jeszcze troszke za wszesnie,bo do domienianego zaplodnienia doszlo pare dni temu, wiec musze jeszcze na ta przyjemnosc poczekac:-).Ale z racji tego,ze juz mam ponad rocznego synka moge napisac te objawy, ktore mialam 2 lata temu(jak ten czas leci)
Pierwszymi ktore zaobserwowalam przed zrobieniem testu to:
-powiekszone i obolale piersi
-pare razy mialam wieczorne(odziwno nie poranne)mdlosci
-Podwyzszona temp. w dniu spodziewanego@
Pozniejsze to:
-zmiana nastrojow
-zgaga
-skurcze lydek
-i straaaaaaaszna ochota na arbuzy(jadlam je tonami)
-wieksza niz dotychczas ochota na sex
Po za tym w ciazy czulam sie fizycznie super,bo gorzej z psychika.....Przed ciaza wazylam 50kg., a jak zaczelam rosnac i nie moglam nic lepszego na siebie wlozyc , jak tylko dresy, powoli zaczelam sie zalamywac(Przd porodem78kg)Ale po szesciu miesiacach po porodzie wszystko wrocilo do normy:-)
Jejku, ale sie rozpisalamTaka juz ze mnie gadula
Pozdrawiam wszystkie przyszle i terazniejsze mamusie!!!:-)