reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

a jak dziewczyny idzie odchudzanie? u mnie waga stoi,ale nawet to fajnie, 65 to jest dobry wynik,nie powiem nie obrazilabym sie gdyby bylo z 4kg mniej ale... nie mozna miec wszystkiego :p
w pracy malo czasu nawet pomyslec o jedzeniu nie ma szans ale zawsze jakas kanapke zjem, z chleba, tylko z reguly ciemny, wieczorem obiad i tyle
ale nawet chipsy ostatnio jadlam
a dzis urodziny miala w pracy laska i ciasto bylo

a jak wam idzie? bo cos cichutko tutaj ;-)

reklama
u mnie tez waga stoi, chyba taka mam optymalna, coz moze byc, wchodze we wszystkie spodnie sprzed ciazy, wiec super :) chociaz ten brzuszek taki jeszcze wystajacy - trzeba chyba tylko to ujedrnic bardziej pewnie...

heronek kremem kremem ;D

u mnie kg mniej ost ale pewnie już o ten kg podskoczyło więc nawet nie zmieniam ;/

kicha zgadzam się ... jeżyki, wafelki i inne słodkości yyyyy ... <dół>

u mnie codziennie cos słodkiego a to dwie delicje a to listek czekoladki, za to spacery uskiteczniam. E tam ...juz nie zrobie ciałka do wakacji. Musiałabym ostro ćwiczyc. Nie mam szans :)
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU waga o 0,5kg w ogóre ale stoi rozmiaer 40 i 38 w uzyciu...chociaz jak patrze na fotki swoich parowek to mnie doł lapie :p

mi wlasnie nogi najbardziej schudly i brzuch dzieki 2-3 godzinnym spacerom i chyba przez to, ze nie jem kolacji a ze slodkiego to kostka czarnej czekolady albo bezcukrowy i beztluszczowy deserek.

u mnie głownie w naduzyciu ostatnio biały chleb, zołty ser. Przed ciązą jadłam sporo sałatek a teraz nie chce mi się robić. Jedyne czego duzo jemy to warzywka na parze. Kupiłam ostatnio te warzywa Stemer i są pycha tylko małe ale na dwie porcje starczy :) Czas zaczac chyba robic te sałatki:p

reklama
A ja od tygodnia codziennie biegam wieczorami najpierw bylo pol godziny oczywiscie z malymi odpoczynkami, a wczoraj nawet dalam rade godzine :p
czuje wszystkie mięsnie, musze cos zrobic ze swoją skrorą bo lato tuż tuż i pewnie gdzies pojedziemy.
A jak u Was ??

Do góry