Słońce mnie zmobilizowało i dołączam do dietującyh marcóweczek tzn bez diety ale ograniczająca jedzenie. 0 słodyczy, 0 jedzenia po 19 i 0 słodzenia herbaty na rzecz zielonej herbaty - zobaczymy rezultaty!! Do tego spacerki a raczej snucie się za dreptającym ludzikiem!! Juz 2 dzien na moim postanowieniu 3x0....oby przyniosło upargniony cel!!!!!!!!!!
reklama
naughty&happy
Mama Antoniego :D
brawo heronek idziemy łeb w łeb ! Z tym , że Ty jesteś wyższa
Witam nowe głodujące amatorki
Witam nowe głodujące amatorki
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja w miejscu...ale przyznaje pofolgowałamz deczka...
dwie delicje dzis, wczoraj 3 ciasteczka zbozowe....no ale dalej kolacji nie jem
dwie delicje dzis, wczoraj 3 ciasteczka zbozowe....no ale dalej kolacji nie jem
moniSkaBe
Fanka BB :)
a ja mimo, ze malo jem to waga stoi w miejscu. Ale srednio sie w sumie przykladam, chcialabym zaczac chodzic na aerobik, ale niestety poki co mnie nie stac, bo to jednak 70 zl miesiecznie. No, ale jak dostaniemy zasilek, to poswiece te pieniazki na rzecz lepszego samopoczucia i fizycznego i psychicznego.
k_aralajna
Fanka BB :)
ja na aerobic chyba wybiore sie jutro, niedziele mi pasuja, chociaz po ostatnim bol lydek przeszedl dopiero w czwartek!?:-) u nas 15zl za godzine duzo ale zawsze mowie m ze on tyle wydaje tyg na slodycze a ja ich nie jadam;-)
brawa dla lecacych w dol, mi tez sie udaje, ale w pracy na jedzenie czasu malo, a ja mimo ze wczoraj zamowilismy jedzenie na wynos, to nie dalam rady zjesc calej porcji nalesnikow, jeden pozostal
a dzis krewetki mniam;-)
brawa dla lecacych w dol, mi tez sie udaje, ale w pracy na jedzenie czasu malo, a ja mimo ze wczoraj zamowilismy jedzenie na wynos, to nie dalam rady zjesc calej porcji nalesnikow, jeden pozostal
a dzis krewetki mniam;-)
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Hejka ktoś tu jeszcze dietkuje? Proszę o mobilizację
Karola my tu caly czas dietkujemy Ja dzis na wadze 62,9 wiec od 12tego kg w doł. Cos wolno mi idzie, ale moze unikne efektu jojo tym razem
U mnie najlepiej sie sprawdza:
-nie jedzenie slodyczy (jedynie slodze 1 lyzeczke duze latte na odtluszczonym mleku na ktore sobie pozwalam codziennie)
- nie jedzenie kolacji, a jedynie w okolicy godziny 18tej np 2 plastry szynki i sera (chude)
- spacery tak conajmniej 2godzinne
- codzienne wazenie sie, wiem wtedy jak modyfikowac diete
- zjadanie pozywnego sniadania
- rezygnacja z bialego pieczywa, na rzecz razowego
- malo owocow, a wiecej warzyw
- szklanka wody z cytryna zaraz po przebudzeniu
caly czas mi brakuje slodkiego, ale musze wytrzymac do Frania urodzin
Do celu jeszcze conajmniej 2 kg , a tu okres sie zbliza i czuje jak zaczynam puchnac
U mnie najlepiej sie sprawdza:
-nie jedzenie slodyczy (jedynie slodze 1 lyzeczke duze latte na odtluszczonym mleku na ktore sobie pozwalam codziennie)
- nie jedzenie kolacji, a jedynie w okolicy godziny 18tej np 2 plastry szynki i sera (chude)
- spacery tak conajmniej 2godzinne
- codzienne wazenie sie, wiem wtedy jak modyfikowac diete
- zjadanie pozywnego sniadania
- rezygnacja z bialego pieczywa, na rzecz razowego
- malo owocow, a wiecej warzyw
- szklanka wody z cytryna zaraz po przebudzeniu
caly czas mi brakuje slodkiego, ale musze wytrzymac do Frania urodzin
Do celu jeszcze conajmniej 2 kg , a tu okres sie zbliza i czuje jak zaczynam puchnac
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
od kilku dobrych nawyków nie zdążyłam się odzwyczaić, ale niestety te słodycze są najgorsze, ale koniec z nimi już po urodzinach więc nic nie będzie kusić
Kolacja najpóźniej 18
Brak słodyczy
Wasa zamiast chleba
regularne posiłki co 3 h i myślę, że jakoś będzie
Z tym ruchem u mnie najgorzej, zrobię spacer do miasta i koniec nogi odmawiają posłuszeństwa.
Kolacja najpóźniej 18
Brak słodyczy
Wasa zamiast chleba
Z tym ruchem u mnie najgorzej, zrobię spacer do miasta i koniec nogi odmawiają posłuszeństwa.
reklama
od kilku dobrych nawyków nie zdążyłam się odzwyczaić, ale niestety te słodycze są najgorsze, ale koniec z nimi już po urodzinach więc nic nie będzie kusić
Kolacja najpóźniej 18
Brak słodyczy
Wasa zamiast chleba
Ja tez mam problem z noga jedna mialam wycinanego guza 2 lata temu i teraz jest kiepsko