reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

Ja mam zwyrodnienie bioder do tego koślawość kolan, jest coraz gorzej, a ile lat przede mną :( Njagorsze, że chce się wyjść coś porobić z dzieciakami a zdrowie na to nie pozwala.

reklama
no to masz naprawde nieciekawie:((((
ja boje sie z kolei, ze guz pojawil sie znowu:( a wtedy znow operacja, czekanie na wynik czy zlosliwy czy niezlosliwy...ech az nie chce mi sie o tym myslec, ale niestety z noga coraz gorzej, wiec musze isc do kontroli

Laski dzisiaj usłyszałam o odchudzającej mocy octu jabłkowego :-) Tj 2 łyżki na szklankę wody max 3 razy dziennie.
mysza Ty wodę z cytryną pijesz a tu taka alternatywa :)

U mnie kryzys wiary :/ ... od dzisiaj wracam na purytańskie odżywianie ... eh ... to może od kawy zacznę ;)

nh ponoc seler tez swietnie działa, ale jak go jesc by to szło przełknąć, a taki ocet jabłkowy jak sie robi?
KUpiłam sobie sukienkę ciut za mała by jakos sie zmotywowac , zostało jeszcze 2,5 kg

a ja jestem pelna podziwu, przez ostatnie 3 dni jadlam obiad taki ful ogromiansty frytki kotlet surowka, bo w tej restauracji procz takiego czegos i pizzy to nic innego nie bylo, i nie przytylam :)

U mnie super idzie :) spadek już jest niewielki ale jest obiadki na parze jakie smaczne:D prezentacja dzisiejszego, zdjęcie na konkurs hih ih

Załączniki

• IMG_5638aaaa.jpg
    IMG_5638aaaa.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 83
reklama
nh ponoc seler tez swietnie działa, ale jak go jesc by to szło przełknąć, a taki ocet jabłkowy jak sie robi?
KUpiłam sobie sukienkę ciut za mała by jakos sie zmotywowac , zostało jeszcze 2,5 kg

Ja jem postaci surówki tzn.starty seler, jabłko, orzechy włoskie posiekane, łyżka jogurtu na połączenie składników i parę kropel soku z cytryny :)

Do góry