reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

rybki mniam ... i mega zdrowe ! uwielbiam :)

Laski 3mam kciuki za wytrwanie podczas diet :-)

karalajna ja się ważyłam co tydzień

jak po porodzie pilnowałam diety (MŻ oczywiście) to 15 kilo schudłam ... z tym, że dodam iż Nini ze swoim "asortymentem" ważył 10 :laugh2: ale fakt faktem, powoli i sukcesywnie kolejna piątka zeszła ... i co ważniejsze nie wróciła - zatem ja wróciłam do MŻ. Mozolna jest ta dieta ... ale godna zaufania.

Dzisiaj cappuccino, 2 wafle ryzowe z ementalerem i wędlinką :)))

reklama
N&H to juz nie lepiej pic zwykla kawe z mlekiem?
Zawsze wydawalo mi sie, ze capuccino jest bardzo kaloryczne.

co do kg po porodzie, to ja od razu stracilam 9 i podczas karmienia i diety karmiacej schudlam 10.
no , ale po skonczeniu karmienia dalam czadu i nadrobilam te 10 kg :-D

powiem wam ze mnie do slodyczy akurat wcale nie ciagnie, a w domu mam ciasto, tylko jeszcze go nie rozpakowalam wiec nie wiem jakie i jak wyglada he he, jednak udalo M sie dzis kupic;-)

czarna a gdzie twoja motywacja sie podziala, co????????

wlasnie nie ma ;:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( mieszkam na zadupiu, nie spotykam sie z ludźmi , nie pracuje siedze ciagle w domu i jeszcze zima...wygladam jak swinia, jak ogladam fotki z sylwestra to mi wstyd :zawstydzona/y:

Nie poddawaj sie! Zrob dzisiaj cwiczenia jakies może

ja od sniadanie wypilam szklanke maslanki naturalnej
na obiad 2 pyzy i zrazik maly i przed 18 salatka mała
ja sie nie waze jak zauwaze po ciuszkach to dopiero wejde

reklama
Monia pewnie, że kawa lepsza od cappuccino ale mój Nini jej nie toleruje więc znalazłam sobie taki substytut :D

Z wyrzeczeniami w moim przypadku to jest tak, że muszę trzymać równowagę ... jak przesadzę i ograniczę sobie wszystko to plan legnie w gruzach ... zwyczajnie nie dam rady - reasumując cappuccino nie odejdzie :-D to by było dla mnie za dużo :-D

Do góry