reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

reklama
kobietki ale Wy prawie nic nie jecie!!!!!! nie wolno tak!!!!!! chrom też muszę kupić, i 6 dzień bez słodyczy, ale sukces, mimo że naokoło mnóstwo słodkiego, a mój mąż przy mnie zżera batoniki, ciasteczka, miśki i inne cuda, dziś mu zrobiłam nawet pizze, i nalesniki po meksykansku, a sobie rybę smażoną na łyzeczce oliwy z oliwek, ale zjadłam jeszcze z 9 owoców róznych, i dwie kromi chleba z wędliną

sniadanie - połówka makreli wędzonej i kawałek twarogu
obiad - pierś z kurczaka faszerowana twarogiem i plastrem cebuli grillowana na bistykierze (bez tłuszczu) + serek wiejski ze szczypiorkiem
kolacja - twaróg ze słodzikiem

4 dzień bez słodyczy...a cukier spada i spada eech:-D

Biała morwa (tabletki) - dobre na pozbycie się chęci na słodycze :-)

sniadanie - połówka makreli wędzonej i kawałek twarogu
obiad - pierś z kurczaka faszerowana twarogiem i plastrem cebuli grillowana na bistykierze (bez tłuszczu) + serek wiejski ze szczypiorkiem
kolacja - twaróg ze słodzikiem

4 dzień bez słodyczy...a cukier spada i spada eech:-D

Biała morwa (tabletki) - dobre na pozbycie się chęci na słodycze :-)
Gosia czyzby Dukan?

k_aralajna ja sie waze co tydzien...

u mnie juz 2 miesiac bez slodyczy!!!jestem z tego bardzo dumna :-)!!!mialam dyspense tylko na wigilie, zjadlam po kawalku sernika i makowca;-)

a lososia uwielbiam...mhmmmmm

ja juz sie nie moge doczeka wazenia.
Zrobie to dopiero po 10 stycznia, jak maz dostanie kase i jak kupie wage.
Juz sie nie moge doczekac.

Maz mowi, ze schudlam na buzi. Ja jakos tego nie widze :-)
Zreszta teraz pewnie spadek wagi sie zatrzymal, bo spodziewam sie okresu i pewnie podchodze woda..

Wczoraj mój połówek mnie zaskoczył:)Powiedział,żebym mu otworzyła forum dukana i czytał z dwie godziny:)Przekonał sie do diety:)Razem łatwiej będzie, ciesze się:)

reklama
monia ja nie odczuwam glodu szczerze, wczoraj na kolacji! zjadlam ledwo pol porcji i bylam pelna, myslalam ze pekne, powiedzialam sobie juz nigdy wiecej, ale lazania ze szpinakiem, pychotka!!
zoladek sie zmniejsza chyba...
aha i z grzechow wypilam jedno piwko z sokiem imbirowym, bo nie bylo desperados;-), i w domu 1 lampke wina polwytrwnego, wybaczycie??;-)

Do góry