reklama
gratuluje utraconych kilogramow, mi wczoraj rano pokazywalo 74,8, ale weekend imprezkowy wiec nawet suwaczka nie zmienima, bo czuje ze kilka dni mi zajmie spalenie tych weekendowych kalorii, na szczescie chyba poki co koniec z imprezkami i obzarstwem, wracam od jutra do restrykcyjnej diety
naughty&happy
Mama Antoniego :D
katrinka a Ty ile masz wzrostu ? widzę, że do 62 chcesz dojść ... ambitnie Ja nawet o tym nie marzę Jak do 67 dojdę to oficjalnie uznam, że to już koniec odchudzania ))
ja mam 168, wiesz co chce dojsc do 62, ale jak dojde do 67-68 to bede zadowolona, ze mna to jest tak, ze ja lubie zaplanowac wszystkiego na wyrost, zeby osiągnąc pożadane minimum, mam tak z prawie wszystkimi dziedzinami życia
naughty&happy
no no ale taktyka katrinka :-) u mnie niestety nie zadziała ... byłabym ustawicznie niezadowolona z siebie musi być metoda marchewki
Jestem mega z siebie dumna, wczoraj bylam u rodzinki w gosciach i odmowilam zjedzenia pieknego i ponoc pysznego tortu...normalnie duma mnie rozsadza
Ja tez mam jakos tak 168 albo 169 i cel 60 kg, bo o 58 to juz nawet nie marze
Ja tez mam jakos tak 168 albo 169 i cel 60 kg, bo o 58 to juz nawet nie marze
naughty&happy
ja laski mam 170 i 6stka z przodu mi wystarczy zawsze marzyłam o wadze 5pare ale u mnie to by było niezgodne z naturą
Powodzenia wszystkim w osiągnięciu celu
Powodzenia wszystkim w osiągnięciu celu
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
ja to bym chciala wazyc 60 kg ale ni to tez raczej nie pisane
moniSkaBe
Fanka BB :)
hej dietowe marcowki :-)
u mnie waga 68,5 stoi juz od dluzszego czasu...
czas sie zmobilizowac..
u mnie waga 68,5 stoi juz od dluzszego czasu...
czas sie zmobilizowac..
reklama
frotka 74
Fanka BB :)
U mnie tez stoi,ale nie przestrzegam diety.Kurcze brak mi kopniaków.