reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

ćwicz ćwicz karalajna ... zobaczymy czy wyniki będą ! Zmobilizujesz mnie i może też zacznę.

Niestety maciaa miała racje ...później, już tak waga nie leci :( ... mam wrażenie, że znowu w sobotę będzie lipa :( eh ...

i jeszcze basen w tym tyg. odwołany ... pływalnia zamknięta - a chciałam te lody spalić ;/

reklama
A ja mam kryzys dnia siódmego :crazy: znaczy siódmy dzień nie jem nic słodkiego i chyba zaraz mnie coś trafi, aż mnie skręca, żeby coś przekąsić:angry:
waga spada, ale baaaardzoooo powoli:/

mysza m a jesz mięso? Jeśli nie to tym bardzie będzie Cie ciągnąć do słodkiego ... taka Ci zależność :) Może troszkę fruktozy sobie zafunduj? Jabłko rano to nie grzech, co innego wieczorem :/

A ja wiernie trzymam się diety - jutro ważenie, sądny dzień :/ zobaczymy.

Wczoraj kumpel powiedział mi, że wyglądam jak szczurek lol ... a jeden rodzic, że jak dziewczynka ;D

mysza m a jesz mięso? Jeśli nie to tym bardzie będzie Cie ciągnąć do słodkiego ... taka Ci zależność :) Może troszkę fruktozy sobie zafunduj? Jabłko rano to nie grzech, co innego wieczorem :/

A ja wiernie trzymam się diety - jutro ważenie, sądny dzień :/ zobaczymy.

Wczoraj kumpel powiedział mi, że wyglądam jak szczurek lol ... a jeden rodzic, że jak dziewczynka ;D

ja wiem przez co mnie dzis ciagnie przez cholerny skok glikemiczny jaki sobie zafundowalam jedzac ketchup:/// no i ciemne pieczywo. A mieso jem:)

Gratuluje kompementow;)

ja waze sie codziennie a nawet dwa razy dziennie...wiem,ze tak sie powinno, ale to silniejsze ode mnie :p

ja waze sie codzien rano, wydaje mi sie wtedy ze mam nad soba kontrole:rofl2:, dzis u mnie 66, ale wstretna @ jeszcze nie przyszla, nie doczekam sie chyba

karalajna czegoś lub kogoś na pewno się doczekasz ... ;) pytanie tylko kiedy :p

mysza walcz z nami zatem :)

Ja dzisiaj bez szału ... mikro śniadanie, średni obiad i pomarańcza (naturalnie w przerwach hektolitry kawy;/ )

gratulacje naughty :) ja od zeszlego tygodnia tez 1 kg mniej, jest juz 63,9 :) wiec jednak odstawienie slodyczy daje skutki!:) No, ale generalnie jem mniej. Ale musze zobaczyc na liczniku chociazby 60,9 :D

reklama
super dziewczeta, pogratulowac:-)

ja za to dostalam okres!!!! w koncu!!! :-)
n&h nie wykrakalas na szczescie;-)
ale 2 tygodnie spoznienia chyba powinnam isc do lekarza,tylko teraz to pewnie nie bede miec kiedy...

mam nadzieje ze od nowego tyg wstapi we mne motywacja znow, do jak na razie jej nie bylo:baffled:

Do góry