reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

gratki karalajna ! Przed ślubem to nawet wskazane ;) hehe chociaż po zdjęciu w sukni ślubnej wcale bym nie powiedziała, że coś za dużo masz :D Będzie śliczną panną młodą!

Laski a ja pewnie będę miała karę za te wczorajsze pączki :((( jutro ważenie i tak czuję, że nic w dół nie pójdzie ...

reklama
ale jestescie ja nie zjadlam zadnego paczka!!!!!!!!
:D

moj deser to albo kisiel albo galaretka, czasem bulka z dzemem a tak slodkiego dalej niet!

co z tego...jak pewnie w zadne jeansy w sklepie sie nie zmieszcze taki zonk

marciaa ja mam jeansy replay'a 29/34 sprzed ciąży ... i moja misja to w nie wejść !

edit:

Laski .... ja myślę, że Wy już doszłyście do wagi satysfakcjonującej i dlatego tu nie zaglądacie - w sumie to pozytywny wniosek ! :)

Ja pozostaje na placu boju ... póki co u mnie zastój :( Oby do soboty ... może jakiś sukces wyczekam ;)

Ostatnia edycja:
u mnie zasłużona kara wstyd sie przyznac ale z 64 skoczyło na 66 wiec motywacja ponownie wzrosła, widac metoda kija działa na mnie lepiej niż marchewki, koniec pieczenia, teraz dopiero cos na urodziny Eleny, a tak pora zacząć post i to scisły , ale klapa, kurcze jak to możliwe, kilka dni pozwalania sobie i dogadzania i plus 2 kilo,

własciwie wiem jak to mozliwe dzis np jadłam sobie pizze na obiad i kolacje , jak byłam u mamy to jadłam ciasteczka i roladki z kluseczkami, do tego kotleciki zasamazane z pieczarkami i żółtym serem i nie wiem na co liczyłam chyba na cud, co za matoł.
Aha i zmierzyłam sobie poziom cukru u taty - ojciec ma cukrzyce i mi zmierzył i co 154 , prawie o 100%przekroczone, jak się okaze że mam cukrzyce to sie chyba załamie, mam nadzieje że mi podskoczyło po tych ciachach

I ja dołączam się do tych na diecie, echhhh niestety:zawstydzona/y:
przez zime troche mi sie przybralo no i teraz mam zamiar schudnac 4 kg, tak zeby wazyc 60 kg na urodziny Frania...od weekendu nie jem nic slodkiego tylko jogurt jeden dziennie, nawet kawe przestalam slodzic, no i zobaczymy:happy:

a moja dietka stanela w miejscu, od tlustego czwartku ciagle jakies slodkie mam przed nosem, bo w czwartek byl tlusty, piątek tesciu mial imieniny, w weekend bylismy u rodzicow i mama ciacho upiekla, wrocilismy w niedziele meza brat mial urodziny no i byl torcik, wczoraj sie jeszcze na kawalek zalapalm, ale dzis juz nic slodkiego nie jadlam
jutro post scisly wiec tez jedzonka malo, jeszcze w weekend mam imprezke bo Krzysia roczek robimy imprezka bedzie, a potem znowu pilnie i ambitnie wracam do diety, grunt ze w gore mi nie idzie :)

Hej. Dziewczyny wziąć się w garść. Super macie wyniki i będziecie świetnie wyglądać na wiosennych spacerkach. Ja dalej ćwicze 6 weidera, póki co nic nie widać, ale dalej się trzymam. Jak są zakwasy na brzuchu to znaczy że jest dobrze.

brawo monia :-)

a ja dalej grzeszę :zawstydzona/y: ... wczoraj lody :baffled: to przez tą wiosnę nadchodzącą :angry: rozbita jestem :-(

ale do soboty będę już grzeczna ....

reklama
o kurde a ja zapomnialam o cwiczeniach z wrazenia tygodnia slubnego i zatrucia:sorry2:

ale to nic moze kiedys sie zmobilizuje ;-)

u mnie 1kg wiecej:szok: ale wiaze to z nadchodzaca chyba juz koncu @, jak na razie spoznia sie 10 dni:baffled:

Do góry