reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

dzieki dziewczyny!

teraz najbardziej sie ciesze, ze wchodze w dzinsy sprzed ciazy...tylko jeszcze troche przede mna, najgorzej tego brzuchola sie pozbyc...

k_aralajna frotka ja tam uwazam, ze scisle nie trzeba sie stosowac do diety jak sa efekty, mi ze dwa razy zdarzylo sie zjesc cos po 7, bo taka glodna bylam

reklama
heronek jeansy sprzed ciąży ... no to mnie zabiłaś !!! ależ Ci zazdroszczę :rofl2: aczkolwiek naturalnie cieszę się Twoim szczęściem !

U mnie Laski wciąż zero słodyczy i zero pieczywa - ziemniaki, ryż itp ograniczam. Czuję się dobrze ale gdzie mi tam do wagi sprzed ciąży.

w sobote ważenie - od początku dietki już 3 zastoje były, zobaczymy teraz ...

u mnie mimo, ze nie trzymam sie diety praktycznie wcale, no jedyne co to smaze bez tluszczu. ale jem chleb, ziemniaki i makaron bez ograniczen.

no i waga stoi 68.5 :-)

ja tez trzymam wage plus minus 300g, ale oczywiscie chce schudnac jeszcze troszke;-):tak:

heronekk
fajnie wejsc w dziny sprzed ciazy,nie? ja musze wymienic garderobe bo wiekszosc juz wisi he he
w likend moze jakies zakupki mobilizujace;-)

Heronek super wynik, ja od początku lutego nie dietuje, a ostatnie trzy dni to tragedia, przyjechali rodzice, zrobiłam pyszne jedzenie i nie sposób było tego nie zjesc, ale w czwartek jada więc musze zaczac szkoda tych 6 kilo które schudłam mnóstwem wyrzeczen

U mnie jeśli chodzi o zgubienie tych kilku kilogramów porażka na całej lini muszę badania zrobić hormony czy coś bo nic nie pomaga ani sport ani dieta:(

hej ho laski :)))

Dzisiaj byłam w centrum leczenia otyłości :-)

Pani dietetyk zapytała mnie czy nie zabłądziłam :-D

Dowiedziałam się dużo ciekawych rzeczy ... a w sumie to się utwierdziłam we większości ;-)

Więcej ruchu znaczy więcej ruchu codziennie ! Najlepiej godzina ćwiczeń albo 10 000 kroków - pani prof (70 lat) miała krokomierz w kieszeni heh z wynikiem 5 000 ;)

w 0,5 l coca coli jest 10 łyżeczek cukru :szok:

jeden banan równa się 10 ogórkom :eek: warto jeść dużo warzyw !

i na koniec BMI Kalkulator proszę :happy: u mnie 27 :baffled: no cóż jeszcze parę kilo trzeba pogonić :-)

reklama
dzis zjadlam kawalek pizzy u ciotk:zawstydzona/y:, ale byla dooobra;-)

i przed chwila wypilam piwerko i w lodowce jeszcze jedno, a co tam! :p

Ostatnia edycja:
Do góry