reklama
frotka 74
Fanka BB :)
Kurcze zapomniałamale juz włączam na kanał powtórkowy.Objadłam sie przed chwilą twarożkiem z peczkiem rzodkiewki mniam
moniSkaBe
mnie nie bylo w domu, napiszcie prosze co mowili :-)
a ja wlasnie upieklam muffinki, pierwszy raz je robilam, faktycznie strasznie ekspresnie sie je robi
ale srednio ksztaltne mi wyszly bo robilam tylko w takich papierkowych foremkach, nie mam jeszcze blaszki do muffinek, jak nie chciala jej kupic to wszedzie mi sie natykaly na oczach, widzialam w piotrze i pawle ale za 50 zł to troche za drogo mi sie wydaje, bo gdzie indziej byly kiedys po 20 albo 20pare zl, bylam dzis w carfurze i jak na zlosc nie bylo blaszki, moze sie do tesco jeszcze przejade
ale srednio ksztaltne mi wyszly bo robilam tylko w takich papierkowych foremkach, nie mam jeszcze blaszki do muffinek, jak nie chciala jej kupic to wszedzie mi sie natykaly na oczach, widzialam w piotrze i pawle ale za 50 zł to troche za drogo mi sie wydaje, bo gdzie indziej byly kiedys po 20 albo 20pare zl, bylam dzis w carfurze i jak na zlosc nie bylo blaszki, moze sie do tesco jeszcze przejade
k_aralajna
frotka gratuluje serdecznie, super wynik!!:-)
ja w tym tyg basen odpuszczam bo nie chce znow powrotu choroby, w przyszlym tygodniu juz uderzam, basen+fitness:-)
co do problemow hormonalnych to w mlodosci podczas odchudzania sie do drastycznej wagi okolo 50 kg stracilam okres na jakies poltorej roku, nie wiem czy to bylo tym spowodowane bo gin zaprzeczala, ja jednak widze jakis zwiazek miedzy waga a hormonami
a ty moniska faktycznie szybko stracilas dosyc sporo
ja w tym tyg basen odpuszczam bo nie chce znow powrotu choroby, w przyszlym tygodniu juz uderzam, basen+fitness:-)
co do problemow hormonalnych to w mlodosci podczas odchudzania sie do drastycznej wagi okolo 50 kg stracilam okres na jakies poltorej roku, nie wiem czy to bylo tym spowodowane bo gin zaprzeczala, ja jednak widze jakis zwiazek miedzy waga a hormonami
a ty moniska faktycznie szybko stracilas dosyc sporo
wiolonczela42
ostatnie dwa dni tu u mnie porazka, mama przesłała mi ciasteczka,ktore uwielbiam i nie mogłam sie oprzec, wszedzie otaczaja mnie słodycze, ale od jutra juz koniec, wracam w ryzy. Monia tez wydaje mi się, że to od szybkiego chudnięcia moze byc, tylko że dość szybko ci się to pokomplikowało, zwykle kilka cyklów potrzeba na rozregulowanie. A moze to przez stres, tego ci nie mało.
Karalajna u Ciebie na pewno spowodowane to było takim spadkiem wagi.
Większość anorektyczek nie ma okresu. Nie mysle tu o Tobie, absolutnie.
Karalajna u Ciebie na pewno spowodowane to było takim spadkiem wagi.
Większość anorektyczek nie ma okresu. Nie mysle tu o Tobie, absolutnie.
a ja się wczoraj skusilam na malego gryza muffinki od męża, a dzisiaj zjadlam jedna na sniadanko, nawet wyszly dobre, choc moj M nie jest tym zachwycony, troche mi sie za duzo poroszku do pieczenia sypnelo, przez moją mame bo zadzwonila a ja bylam w trakcie robienia no i sypie proszek do pieczenia, a potem mnie olsnilo ze juz sypnelam zanim ona zadzwonila, ale juz bylo za pozno bo sie wybeltal z mąką
dzisiaj na drugie sniadanko kupilam sobie jakaśś salatke z kurczaka od pana kanapki, jakis nowy teraz u nass chodzi, no i jakos lepiej te salatki u niego wyglądają niz u poprzedniego, troche większe są
dzisiaj na drugie sniadanko kupilam sobie jakaśś salatke z kurczaka od pana kanapki, jakis nowy teraz u nass chodzi, no i jakos lepiej te salatki u niego wyglądają niz u poprzedniego, troche większe są
k_aralajna
a ja sie ciesze waga leci, chyba przez to ze okres sie ma ku koncowi, ale dzis 3 szostki na wadze ;-)
a co do tego odchudzania to faktycznie anorektyczki okresu nie maja, w tamtym okresie podobnie do nich wygladalam, wiec cos w tym jest wiolonczela... powiem wam ze czlowiek moze byc glupi, jak teraz patrze na foty to po prostu dramat i masakra!!
a co do tego odchudzania to faktycznie anorektyczki okresu nie maja, w tamtym okresie podobnie do nich wygladalam, wiec cos w tym jest wiolonczela... powiem wam ze czlowiek moze byc glupi, jak teraz patrze na foty to po prostu dramat i masakra!!
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
u mnie nie leci a w doooope :/
pije piwko...slodyczy dalej nie jem ale widac ze schudlam tak mowia dobre i to
ja zpaisuje sie jutro na spinning. Jupiiiiiiiiiiiiiiiii))))
katrinka7 ja ta blache kupilam w Duce w browarze tam maja fajne gadzety do pieczenia , ikea ma dupowate bo sie wyginaja
pije piwko...slodyczy dalej nie jem ale widac ze schudlam tak mowia dobre i to
ja zpaisuje sie jutro na spinning. Jupiiiiiiiiiiiiiiiii))))
katrinka7 ja ta blache kupilam w Duce w browarze tam maja fajne gadzety do pieczenia , ikea ma dupowate bo sie wyginaja
reklama
k_aralajna
marciaa na dobrym spinningu wypocisz sie ostro, ja chodzilam rzadko bo wolalam inne formy aktywnosci, ale pare razy jak bylam to wypompowana