reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

ja zjadlam pol pizzy i cooo ;-) szamałam tak ze ło ho ho

czuje sie nabita moze @ idzie

Naughty i co jeszcze powiedziała jestem ciekawa

reklama
Kurczę to ja powinnam sie do takiego centrum wybrać.
Heronek ja tez nie trzymam diety na zabój ,stąd wolniej ubywa.Musze znowu jednak sie pilnowac bo zaczynam sobie folgowac a szkoda tych straconych kg.A do celu oj daleko!

ja bylam na weekend u rodzicow no i zorbilam sobie weekend wolny od diety, ale juz wracam do dietki, bo szkoda tego co sie straciło

trzymajcie Laski dietkę ! U mnie w weekend kryzys zawitał ... i na loda chęć miałam przeogromną ... ale poskromiłam emocje, napiłam się kawy i przeszło :-D

co do wizyty u dietetyczki Marciaa to sprawa wygląda następująco:

Dieta 1200 kalorii (na dzień masz taki limit) propozycje posiłków dostałam w broszurce (bez szału, normalne jedzenie) plus godzina ruchu dziennie i po 3 miesiącach 10% utraty wagi.

Dietetyczka policzyła mi moje kalorie z dnia poprzedniego i wyszło 600 kalorii ... z czego 500 to kotlet hehe

Dużo wody zalecała - min. 2litry dziennie

surówki jako zapychacze

uważać na owoce (1 banan to 10 ogórków ... to już chyba pisałam?)

No i najważniejsze ... jak ktoś ma tendencje do tycia to ... tak dieta obowiązuje nas dożywotnio :(((

ja trzymam ale u mnie waga stoi na 66

znajomi jada do nemo ale ja chyba nie bede miec jeszcze auta, malo ruchu ostatnio, jedynie troche spaceru i tyle,w domu nie chce mi sie cwiczyc...

no nic licze na to ze dzis przyjdzie ta czesc i uda mi sie wyrwac, diete trzymam ale zdarza sie zjesc np kawalek czekoladki ;-)

wytrwalosci dziewczyny!!

nigdy nie bylam ale to tez niedaleko mnie bo ja z klimontowa ;-)
a znajomi akurat jada z kato gdybym miala juz autko to bym sie przejechala...

a ty regularnie tam? moze kiedys sie spotkamy;-)

ja tam nie chadzam karalajna - jak dla mnie to zdecydowanie za drogo ... a ja tylko ze sportowego korzystam zatem bez sensu ;) Rekreacyjny polecam jak jeszcze nie byłaś, można wypłynąć na dwór ... w zimę super klimat hehe ;D Raz na jakiś czas owszem ... ale regularnie, co tydzień, odpada.

Ja w centrum Dg stacjonuję :)

dokladnie wiem o co cho;-)

moj basen osiedlowy to koszt 6zl za basen i saune, sam basen 4zl:-)
tylko i tak mam problem z regularnoscia heh:-p

reklama
dziewczyny mam okropne przeczucie, po mniejszej aktywności w tym temacie, że coś sobie odpuszczamy, ja niestety widzę to po sobie, pozwalam sobie na coraz większe przewinienia, a juz tesciowa na jutro paczki zapowiedziała, dzis zjadłam monte uwielbiam monte, diete stosuje a co drugi dzien, poki co waze 66kg, schudłam od 1 stycznia 6 kg, a tak chce jeszcze 4kg!!!
Kobiety motywowac się tu proszę

Do góry