reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

ja nie odpuszczam kochana:tak:na wadze 65,7 wiec caly czas leci choc nie za szybko:-) widze ze mamy podobny cel a ile masz wzrostu?

reklama
dziewczyny mam okropne przeczucie, po mniejszej aktywności w tym temacie, że coś sobie odpuszczamy, ja niestety widzę to po sobie, pozwalam sobie na coraz większe przewinienia, a juz tesciowa na jutro paczki zapowiedziała, dzis zjadłam monte uwielbiam monte, diete stosuje a co drugi dzien, poki co waze 66kg, schudłam od 1 stycznia 6 kg, a tak chce jeszcze 4kg!!!
Kobiety motywowac się tu proszę

Masz racje, ulegam pokusom ale pilnuje zeby nie przytyć.Zobowiązuję się że od poniedziałku sobie zapodam dietę przymusowo.

Frotka słońce słowo się rzekło , ja tez od poniedzialku obiecuje sobie i naszemu szanownemu gronu że wracam do restrykcji styczniowych. Karalajna mam 175 cm a Ty? Gratuluje że nie odpuszczasz to się nazywa postanowienie

ja staram sie trzymac diety, slodyczy raczej nie jem, choc dzisiaj zjadlam 2 krowki, bo za malo obiadu mialam polowe tego co wczoraj i juz mi sie nie chcialo nic innego szykowac i do kawy pozwolilam sobie na 2 krowki
przez styczen zeszlo mi 5 kg a w lutym tylko 2, no ale caly czas staram sie pilnowac kalorii, z ruchem gorzej bo ja 80% dnia w pracy za biurkiem spedzam

wiolonczela spoko spoko, dieta wre ! :-)

heronek u mnie sukcesywnie 1kg tygodniowo, w styczniu zastoje były.

katrinka Ty to gwiazda jesteś! "słodyczy raczej nie jem ... dzisiaj 2 krówki" :-D ale dobrze, ze waga w dół ;)))

Dzisiaj ważenie było :) U mnie 1 kg na minusie a u Niniego 1 kg na plusie :)))

reklama
wiolonczela spoko spoko, dieta wre ! :-)

heronek u mnie sukcesywnie 1kg tygodniowo, w styczniu zastoje były.

katrinka Ty to gwiazda jesteś! "słodyczy raczej nie jem ... dzisiaj 2 krówki" :-D ale dobrze, ze waga w dół ;)))

Dzisiaj ważenie było :) U mnie 1 kg na minusie a u Niniego 1 kg na plusie :)))
w porownaniu do tego co wczesnie to prawie nie jem slodyczy, kiedys to dnia bez slodkiego nie przyzylam, a teraz sporadycznie, caly tydzien sie przymierzalam do tych krowek i w koncu nie wytrzymalam :)

Do góry