reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

reklama
Monia nie wiem nie licze...
u mnie porzadny jest obiad wczoraj np makaron chinski z warzywami i kurczakiem takze kalorie mam, codziennie jem cos z pieczywa i jogurt...dzis troche mało zjadlam ...
organizm moj musi na odpowiednie tory wskoczyc...ja jak jestem na diecie to juz ostro jade jak za duzo zjem to mam wyrzuty i sie karze

widzisz Monika mi Dukan nie podszedł, Uwielbiam nabiał ale ja wole zjesc wszystko ale w odpowiednich ilosciach. Dla mnie ziemniak, pieczywo, zolty ser musi istniec w diecie. O ryzu i makaronie nie wspomne. Poza tym ja jak sie odchudzam nie moge byc ciagle syta a na dukanie ciagle jadlam i mialam wrazenie ze nic nie leci w dol

wiolonczela czuje sie bardzo glodna po basenie. masakra ssie jak pierun ale za pozno. :p za to na sniadanko jajecznica bedzie :))

kiedys potrafilam jogurt i banana dziennie zjesc i zapalac na fitness takze psychika zryta

Ostatnia edycja:
zjedz kilka marchewek przynajmniej.
Frocia ja jestem załamana że ty sie odchudzasz, i kto teraz bedzie zamieszczal super przepisy w kulinarnym!!!!

Ostatnia edycja:
wiolonczela :) już bez przesady :) coś tam po tej ciąży mi zostało i jest co zrzucać ale robię to bardziej dla lepszego samopoczucia :)
Muszę uważać na to co jem bo mam skłonności do anemii :( i teraz poprostu zdrowiej jem.

Marciaa ja też niewiele jem ... rano wafle ryżowe z serem/wędliną/twarogiem albo jajka później zupka z ryżem, czasem banan/jabłko/gruszka a kolacji zazwyczaj nie jem. Herbata do woli, dużo wody.

Z ćwiczeń tylko basen :sorry: zawsze to coś ...

Waga stoi ale obwiniam o to @.Dzisiaj na śniadanie jogurt dwa razy zero, na obiad wątróbka duszona.Mężowi uduszę z pomidorami z puszki i cebulką.Upiekłam tez w folii filet z tilapii w ziołach i mam jeszcze kurczaka w galaretce:)Nie tesknie za chlebem i ziemniakami , połówek za to chodzi za mną i namawia na ciasto.

Marciaa ja też niewiele jem ... rano wafle ryżowe z serem/wędliną/twarogiem albo jajka później zupka z ryżem, czasem banan/jabłko/gruszka a kolacji zazwyczaj nie jem. Herbata do woli, dużo wody.

Z ćwiczeń tylko basen :sorry: zawsze to coś ...

i ile juz wazysz?? dalej leci?

ja jem srednio, ale sie nie obzeram, jak jestem zajeta zapominam, jak siedze w domu to czasem moge zjesc odrobine wiecej,ale bez przesady
dzis na sniadanie jajka na miekko plus 2 kromki lekkiego pieczywa z serkiem i wedlina plus pomidor,
na obiad dzis kasza z roladkami schabowymi i surowka z kapusty, potem moze jeszcze jogurt i tyle
aha i jablko zjadlam a na czczo kiwi

no i jak syn da to dzis w koncu ten basen :p

u mnie waga niestety stoi :((((....jem malo, ale wiecej niz na poczatku, bo wtedy bardzo slabo sie czulam i szybko zlapalam przeziebienie, wiec nie ryzykuje tego wiecej...ostatnio nie cwicze, bo synek spi gora 10 minut na raz...ech...

reklama
Do góry