reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

reklama
Melduje sie diety ciag dalszy
Gratuluje wszystkim spadkow waGI
Ja bez wazenia ale czuje juz ze cos zeszlo wiec motywacja jest. Po 7 dniach przeszlam wczoraj na 2 faze. Jest dobrze.
Monia a jak teraz robisz na 2 fazie 5 na 5? bo nie wiem jaki system wybrac

Gratuluje kolejnych utraconych gramów i kilogramów:)Na razie sie nie ważę.@ mnie meczy ,odwykłam.
Dzisiaj meżul był na zakupach w Tesco i znalazł jogurty owocowe zero tłuszczu i zero cukru OSM Sanok , bardzo chudą maslankę i kefir 0,1 % tłuszczu firmy Milk land ,w smaku naprawde dobre:)Jogurtów nie ruszałam bo jadłam makrele

Melduje sie diety ciag dalszy
Gratuluje wszystkim spadkow waGI
Ja bez wazenia ale czuje juz ze cos zeszlo wiec motywacja jest. Po 7 dniach przeszlam wczoraj na 2 faze. Jest dobrze.
Monia a jak teraz robisz na 2 fazie 5 na 5? bo nie wiem jaki system wybrac

fajnie, ze czujesz sie lepiej :-)

ja wybralam system 5/5, jednak po miesiacu diety przejde chyba na 4/3.

Frotka owocowe, nawet 0% mozna tylko dwa dziennie. Ja dzisiaj wypilam jeden wielki (750 ml) .

Gratuluje wyników wszystkim!!!! Frotka 7 kg w 7 dni ? Powiem Wam ze ja ostatnio miałam dzień powaznego kryzysu ,w rece nawet miałam juz batonik ale sie powstrzymałam, jestem z siebie dumna. Ja aktualnie jem tak do 12 owoce, potem o 12.00 posiłek z weglowodanami i warzywami o 15.00 podobnie albo same warzwa i o 18.00 cos białkowego, ostatnio zrobiłam sobie makrele z ogórekiem konserwowym i cebulą pycha!!!

Gratuluje wyników wszystkim!!!! Frotka 7 kg w 7 dni ? Powiem Wam ze ja ostatnio miałam dzień powaznego kryzysu ,w rece nawet miałam juz batonik ale sie powstrzymałam, jestem z siebie dumna. Ja aktualnie jem tak do 12 owoce, potem o 12.00 posiłek z weglowodanami i warzywami o 15.00 podobnie albo same warzwa i o 18.00 cos białkowego, ostatnio zrobiłam sobie makrele z ogórekiem konserwowym i cebulą pycha!!!
no, a u Ciebie jakie efekty?

reklama
im mniej wazysz tym wolniej chudniesz :-(

kurcze a nie mam nawet jak wybrac sie na basen przez zmieniony rozklad dnia mojego malego, teraz spi tzn wieczorem nie spi, i trzeba go ogarniac, moglabym isc sama ale... nie lubie sama:sorry2:
moglabym ewentualnie jechac na aerobic ale dzis o moich porach czyli jak dam M obiad itp, jest tylko body ball... tez nie lubie he he
a jutro zajec nie ma, w piatek kiedy sa jedziemy do rodzicow i tak w kolko :p

i tym sposobem chyba musze pocwiczyc w domu... a do tego trudno sie zmobilizowac :p

Ostatnia edycja:
Do góry