moniSkaBe
Fanka BB :)
katrinka jestem z mężem 7 dni na diecieBrat T od dzisiaj na dukanie rygorystycznym,ma mi przesłać mailem dwie książki z przepisami.Zobaczymy jak dalej z waga będzie, narazie chyba sie zastopuje przez magazynowanie wody w czasie @
Monia co dobrego gotowałas dukanowskiego?
Niestety nie moge pozwalac sobie na takie szaleństwa.Tylko proteiny bez warzyw w tym tygodniu.Do zrzucenia jeszcze strasznie duzo a wagi z młodości to chyba nigdy nie osiagne.Jeszcze z -20 by sie zdało
Frotka to Ty w koncu na dukanie jestes?
Bo juz sie zgubilam
moja waga dzisiaj pokazala znowu -300 gram, wiec waze dzisiaj 68,9
ale najlepsze ze mierzylam sie jakos na poczatku stycznia i co? 2 cm mniej w pasie i 2 cm mniej w brzuchu :-)
spodnie dzisiaj zapielam na guziki normalne, a nie doszyte, ale jestem szczesliwa.
Spodnie wisza mi na udach.... ahhhh.... po miesiacu diety zrobie zdjecie. Jeszcze 9 dni i miesiac minie.
a co do potraw, bo ja malo gotuje, no ewentualnie cos tam kombinuje z piersia. Wiecej robie slodkosci dukanowskich, ze wzgledu na to iz slodkie to mi smakuje. A np nalesniki dukana, czy makaron, czy krokiety (przez nalesnika), czy omlety wedlug mnie sa obrzydliwe, bo sa takie jajeczne. A ja zawsze wolalam, zeby smak byl bardziej maczny niz jajeczny.
Znalazlam kolejna fajna strone o diecie dukana i ogladajac przepisy sama sie slinilam.
Dzisiaj bede robic dżem dukanowski.
Wczoraj robilam kopytka na slodko, pycha.