reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

Dzisiaj dostałam @ pierwszy raz od porodu.Mimo tego waga pokazuje -7kg w dół:) Jestem zadowolona !no aż chce sie dalej byc na diecie:)
Najważniejsze,że nie głoduję:)

reklama
no frotka super wynik, a ile jestes juz na diecie??

ja dzisiaj sie zwazylam o od 14 dni dieta i 3,5 kg w dół
ale dzisiaj sie stasznie objadlam, bo obiad nam zamawiali w spolce i w sume nic zdrowego w tym menu nie bylo zjadlam mieso gyros z pieczonymi ziemniaczkami i surowka, strasznie slone to bylo
a potem na kolacje o 18 zjadlam chilie con carne z ryzem i surowki, calego nie dalam rady juz zjesc ale czuje sie strasznie napchana, jutro na kolacje tylko salatka, a na obiad niestety cos niezdrowego, bo jak juz nam firma kupuje to skorzystam z tego :)
czwartek i piątek od rana do wieczora bede siedziec w pracy tzn na miejscu u nas w firmie, to bede bardziej dietowac bo nie bedzie czasu nawet o jedzeniu myslec

ja dzis super z dieta, zreszta prawie wcale sie nie wychylam, nie wiem czemu tak wolno mi spada

dzis zjadlam na sniadanie kiwi i platki z mlekiem 0,5%, potem przegryzka serek typu grani 3% tl. obiad warzywa duszone i 4 male pulpety, a potem jeszcze salatke grecka 1 miseczke
sa golabki ale nie ruszam, zjem jutro jednego bez sosu:-D;-)

poza tym duzo zielonej herbaty i woda z aqua slim:tak:
czuje glod ale pije juz tylko, mam zaparzona zielona i czerwona herbate

moze jeszcze teraz cos pocwicze jak czas pozwoli ale jutro juz obowiazkowo fitness lub basen:tak:

katrinka jestem z mężem 7 dni na diecie:)Brat T od dzisiaj na dukanie rygorystycznym,ma mi przesłać mailem dwie książki z przepisami.Zobaczymy jak dalej z waga będzie, narazie chyba sie zastopuje przez magazynowanie wody w czasie @

Monia co dobrego gotowałas dukanowskiego?

Ostatnia edycja:
wow frocia ale wynik ! :-) no no no GRATULACJE ! 7 kg ... niesamowita - a do celu ile jeszcze? A mężowi jak idzie?

karalajna a u Ciebie to czasem nie przez te ćwiczenia brak spadku wagi? mierzysz się? może w mięśnie tłuszczyk przechodzi

U mnie chyba kryzys idzie ... głodna chodzę ;( ... też herbatką się ratuję ... eh trzeba przeczekać

ja też zielona herbatka ratuje sytuację :) he he
Jak powiedziałam M.że na diecie jestem to mnie opr....a jak dodałam, że zapominam o chlebie, makaronie i ziemniakach to tylko spytał czy oby tylko ja :)
Ja mam motywację, bal karnawałowy i czas do 19lutego:) potem wakacje nad morzem a raczej w kostium wypada się przebrać :)
Dziś rano muesli, w miedzy czasie marchewke do chrupania. Na obiad ryba na parze i warzywka. O kolacji zapominam. No i ja nie waże się, tylko mierze :) no a odnośnik idealnej figury to jeansy sprzed ciąży :)

nie wytrzymalam i zwazylam sie dzis i na szczescie pokazala 68,6!!:tak::-) magiczna granica 69 w koncu przekroczona :-D

wiec motywacja jest, tez zajadam muesli z bananem i rodzynkami a na czczo bylo male kiwi i kawa;-)

mierzyc to sie na razie wolalam nie mierzyc:-D

reklama
Niestety nie moge pozwalac sobie na takie szaleństwa.Tylko proteiny bez warzyw w tym tygodniu.Do zrzucenia jeszcze strasznie duzo a wagi z młodości to chyba nigdy nie osiagne.Jeszcze z -20 by sie zdało

Do góry