reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

No widze ze tu postepy.Ja sie nie odzywam ale tak jak obiecalam sobie od 3 jestem na dukaniei podoba mi sie to.I wiecie obawialam sie ze jak bede reszcie gotowala to mnie skreci a tu nic gotuje dla nich i obok drugi garnek dla mnie i nie jestem glodna.Teraz znowu jestem na drastycznej dukana i dzzis zjadlam:
Rano serek z szyneczka i jednym jajkiem i kawka z mleczkiem 0,5%.
Obiadek kurczaczek duszony na cebulce z jogurtem naturalnym
na kolacje jajeczko i szynka z indyka
miedzy tym dwa jogurty

Efekt jest taki ze z 20kg planowanych od poczatku diety schudlam 4kg.mysle ze wiekszosc to woda bo jak nie jem soli to sie nie zatrzymuje w organizmie.
Moj grzeszek nie pije wody jakos ciezko mi z tym ale i ja postanawiam od jutra szklanka wody co godzinke.

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc chudzielce :)
Mi dietka idzie ok , choć nie powiem ze mam mega ochote cos zjesc np przy robieniu o 21 kolacji mezowi :/ ale jakos daje rade, a najlepsze bylo wczoraj w tesco hahaha bylam na zakupach i przechodzilam obok orzeszkow w skorupce paprykowej i normalnbie nie uwierzycie NIE KUPILAM !! tak tak oparłam sie i nie kupilam moich ulubionych orzeszków !!!
super, to duzy sukces :0(
No widze ze tu postepy.Ja sie nie odzywam ale tak jak obiecalam sobie od 3 jestem na dukaniei podoba mi sie to.I wiecie obawialam sie ze jak bede reszcie gotowala to mnie skreci a tu nic gotuje dla nich i obok drugi garnek dla mnie i nie jestem glodna.Teraz znowu jestem na drastycznej dukana i dzzis zjadlam:
Rano serek z szyneczka i jednym jajkiem i kawka z mleczkiem 0,5%.
Obiadek kurczaczek duszony na cebulce z jogurtem naturalnym
na kolacje jajeczko i szynka z indyka
miedzy tym dwa jogurty

Efekt jest taki ze z 20kg planowanych od poczatku diety schudlam 4kg.mysle ze wiekszosc to woda bo jak nie jem soli to sie nie zatrzymuje w organizmie.
Moj grzeszek nie pije wody jakos ciezko mi z tym ale i ja postanawiam od jutra szklanka wody co godzinke.
ekstra, kolejna dukajaca.
Ile juz schudlas ?

ale fajnie chudniecie:tak:
ja waze sie w czwartek, czarnuszka wchodzisz w to? moze jeszcze ktos?

czekam z niecierpliwoscia na kolejne chociazby 0,5 kg a jak na razie kupilam aqua slim, na poczatku fajnie mi pomoglo...

wow Marciaa ! Gratulacje ! :-) cierpliwość została nagrodzona !

owIrene następna dukanowa ... i już 4 na minusie ho ho pięknie !

Czarna i niech moc będzie z Tobą :-D Ja też kota dostaje jak widzę ciasteczka Miłego mego ... albo lody :-( ... ćwiczę silną wolę :cool:

karalajana
niecałe 2 miesiące do Twojego ślubu ! pełna mobilizacja ! Sukienka w jakim rozmiarze będzie?

Dzisiaj jajka na boczku (mega dietetycznie hehe) i wafel ryżowy z twarożkiem, herbatka malina - papaja - bez :-)

no sukienka rozmiar 38 hehe chyba nie 40 :p

a powaznie to nawet nie wiem jaki nosze:sorry:

marciaa gratuluje, tylko mi cos srednio jak na razie udaje sie:-(

czesc dziewczyny, cieszę sie ze i Wam odchudzanie zmierza w dobra strone :)
Czarnuszka ... oo to naprawde mialas silną wole, ja chyba musze jeszcze ją pocwiczyc :D bo na widok jajka niespodzianki od mojej córki dostaje ślinotoku :p

Ja nie jestem na żadnej diecie, ale cwicze codziennie po 20 min na orbitreku do tego 8 min ABS na brzuch i efekty super :)

Pozdrawiam Was kochane i życze wytrwałości :)

reklama
Do góry