reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

Ja od Nowego Roku Marciaa jestem na MŻ :-) Czyli 8 dzień ;-)

Raczej się nie głodzę ... ale po 19 już nie jem tylko piję :happy2:

Dalej zero słodyczy i pieczywa ... ziemniaków też nie jadam ale wcześniej też nie jadłam wiec tu bark zmian.

edit:
MoniskaBe pięknie :-) wow ale wynik !!!

reklama
gratuluję dziewczyny !!!!!!n&h, moniska i marciaa[/B] super byle do przodu:)
Ja też się pochwale 2cm mniej w pasie 3 w biodrach, nie mam wagi w domu :( więc nie wiem ile w kg :) ogólnie zmieniłam postawę ciała i zwracam uwage na nią :) cały czas wciągam brzuch co dużo daje bo wieczorem czuje że mięśnie zaczynają pracować. :) wrzuciłabym fotkę ale M.mi zrobił z zaskoczenia hi hi i nie ma się czym chwalić :) buzki i wytrwałości sobie i Wam :)

no no polka super ! jak cm idą w dół to dopiero czysty sukces:))) :-)

moniskabe dzięki aczkolwiek wątpię żebym utrzymała taką tendencje spadkową - szczerze mówiąc sama się zdziwiłam, ze aż tyle. Lepiej żebym traciła mniej a definitywnie ;-)

no ładnie dziewuszki wam idzie... :-D
polka Tobie to akurat przydałoby się te cm i kg na + ...chudzielcu :-D

moniska a II faze jak zaczynałaś? od dni białkowych czy z warzywami?
ja dziś 7 dzień I fazy - dobiję do 10...i nie wiem czy później 5 białkowych zrobić czy białko + warzywa...bo jeśli pierwsza opcja to by wychodziło ze 15dni białkowych hmmmm:sorry:

no ładnie dziewuszki wam idzie... :-D
polka Tobie to akurat przydałoby się te cm i kg na + ...chudzielcu :-D

moniska a II faze jak zaczynałaś? od dni białkowych czy z warzywami?
ja dziś 7 dzień I fazy - dobiję do 10...i nie wiem czy później 5 białkowych zrobić czy białko + warzywa...bo jeśli pierwsza opcja to by wychodziło ze 15dni białkowych hmmmm:sorry:
ja na Twoim miejscu juz bym weszla w druga faze.
Lepiej tych bialkowych dni uderzeniowki nie przeciagac.
W druga faze weszlam oczywiscie PW warzywna.
Jutro mija kolejna P i od wtorku warzywa :-)

a ja dzis zrobilam odpoczynek od diety, na obiad zjadlam schabowego w panierce a do kawki ciacho bo moi rodzice przyjechali i mama przywiozla ciasto, ale od jutra diety MZ ciąg dalszy, zreszta jutro wyjezdzam do Koszalina w delegacje oby mnie tylko w spolce nie czestowali ciasteczkami bo to bedzie katastrofa caly dzien z tym wytrzymac

reklama
MoniskaBe ... widzę 6 z przodu ! yupi !!! :tak:

karalajna zatem czekamy do czwartku :-) U nas obiad w Ikei ale w miarę lekki (kuleczki mięsne i brokuł) na śniadanie i obiad standardowo wafle ryżowe z wędlinką i serkiem. Podjadania brak.

katrinka Ty sobie przerw nie urządzaj :sorry: żadnych ciasteczek i pochodnych !

Do góry