reklama
malinka1984
Fanka BB :)
Mój mam wrażenie, że bardziej się rozciąga niż kopie i to tak do wewnątrz a nie w stronę brzucha. Też tak macie?
juliana
malinka ja tak mam ,jakby się obracał takie dziwne uczucie .Mam wrazenie ,ze wszystkie organy mi przesuwa na raz az się słabo robi a wczoraj mialam takie dziwne odczucie jakby mnie za rzebro łapał skubaniec malutki
mnie też już czasem boli jak malutki się tak kręci, ale na szczęście tatusiowi pokazuje ile ma siły, lubię te chwile, jak wieczorem sobie leżymy i mąż puka w brzuszek, a mały mu odkopuje
z gorszych objawów to dziś znowu w nocy zgaga, aż mi się wymiotować chciało, godzinę nad muszlą siedziałam, ale nic, jakoś zasnęłam, ale co chwilę się budziłam ze zgagą,dziś jakaś taka słaba się czuję, i zdołowana, ryczeć mi się chcę, nie wiem co mnie napadło
z gorszych objawów to dziś znowu w nocy zgaga, aż mi się wymiotować chciało, godzinę nad muszlą siedziałam, ale nic, jakoś zasnęłam, ale co chwilę się budziłam ze zgagą,dziś jakaś taka słaba się czuję, i zdołowana, ryczeć mi się chcę, nie wiem co mnie napadło
malinka1984
juliana, mi wczoraj jak na wieczór wsadził chyba nogę pod żebro to aż ciężko mi było oddychać...
tamtusia, mnie też męczy zgaga... kupiłam gaviscon w aptece, trochę pomaga (nienawidzę tej cholery!)
tamtusia, mnie też męczy zgaga... kupiłam gaviscon w aptece, trochę pomaga (nienawidzę tej cholery!)
Malinka, jak łykam Rennie, niestety już nie pomaga. Od piątku praktycznie non stop mam taką zgagę, że aż mnie bierze na wymioty Do tego kolejne dwie "atrakcje" od kilku dni - od czasu do czasu nasuwa mnie dół kręgosłupa po prawej stronie (w książce wyczytałam, że może to dlatego, że mała się tak układa, że jakiś tam nerw uciska), do tego mam jakieś takie dziwne tiki w nogach - ni to skurcze, ni to coś, szczególnie w prawej i przede wszystkim wieczorami. Chyba pogadam jutro z ginką o magnezie, może to pomoże...
miejskibandyta
Kolejne dokuczliwe skurcze ze mną, dopadły mnie u teściówy Wzięłam nospę, brzuchol twardy. Najbardziej martwi mnie fakt, że miałam dużą ilość śluzu dziś i to nie to, co miałam dotychczas białawe, ale taki przezroczysty kurde glut spory Aaaa nie wiem co ze sobą robić, chodzić, siedzieć, leżeć.
reklama
P
Pustiszi
Gość
O jacie bandyta moze by sie tak upewnic co ??? Swoja droga nie mam pojecia nawet jak wyglada ten czop sluzowy ale moze warto pojechac na ip bo czemu takie dokucZliwe te skurcZe
Podziel się: