reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

reklama
Hej dziewczyny,

mam do was pytanie.
Od kilku dni dziwnie się czuję. W sumie wczoraj było najgorzej. Dziwne uczucie w brzuchu jakby miesiączka (to nie jest ból) to jest takie dziwne uczucie. Nie wiem czy to skurcze czy też nie.
Dodatkowo dzisiaj rano jakby bardziej mokro mi się zrobiło, no i od kilku dni mój stolec jest dziwny (rzadszy, dziwny ma kolor). Od rana jest mi niedobrze. Może któraś z was ma podobnie lub wie co się dzieje?

o i widzisz Kaha, to ja chyba mam dziś tak podobnie. Kurde, bolą plecy jak nigdy i podbrzusze jak na okres, normalne to jest???????

a ja nigdy boli jak na okres nie mialam ... teraz tez nie, tylko bezbolesne twardnienia i klucie, a i tak mi szyjka poleciala :|

a tak w ogole to kocham to uczucie jak mala sie rusza w brzuszku ... jak wiem ze sie tak przeciaga bo czuje ze np nozkami delikatnie przejedzie pod skora

Bóle jak na okres i ja mam, raz na jakiś czas. Podejrzewam, że to jakieś tam skurcze, ale u nas chyba to już normalne, tak mi ginekolożka powiedziała. W czasie okresu też macica się kurczy i tak samo boli.

reklama
Do góry