reklama
kasia150491
Mamusia synusia:)
dziewczyny czy was tez swedza rece? naczytalam sie jakiegos artykulu o cholestazie i jednym z objawow niby jest swiad rak i stop. Wiecie cos na ten temat?
diablica3010
mama na cały etat
ania- i to własnie jest spojenie lonowe...mi nie daje życ od 19 tygodnia....jak sie położę i mam wstac to prawie placze z bolu zanim sie rozchodzę....juz nie pamietam jak to bylo chodzic jak Homo sapiens a nie jak neandertalczyk
kasia- o cholestazie tez czytalam tylko artykuly...nie spinaj sie...swedza cie podeszwy stop i rąk....to podobno na poczatek a potem dochodza inne objawy...masz watpliwosci to zasuwaj na IP albo do lekarza...
mnie znowuż dolega innny nieprzyjemny objaw ciązy....w pierwszej ciazy udalo sie uniknac...a teraz och moj ty Boski....chodzi o nr2 jak to ktos kiedys elegancko ujął....tylko z tego powodu boje sie porodu.
kasia- o cholestazie tez czytalam tylko artykuly...nie spinaj sie...swedza cie podeszwy stop i rąk....to podobno na poczatek a potem dochodza inne objawy...masz watpliwosci to zasuwaj na IP albo do lekarza...
mnie znowuż dolega innny nieprzyjemny objaw ciązy....w pierwszej ciazy udalo sie uniknac...a teraz och moj ty Boski....chodzi o nr2 jak to ktos kiedys elegancko ujął....tylko z tego powodu boje sie porodu.
kasia150491
Mamusia synusia:)
ikasia- pokrzywa pomaga. ja pilam przed ciaza, jak mi sie woda zatrzymywala w organizmie przed okresem.
diablica3010
mama na cały etat
ja w pierwszej ciazy w ciagu kilku godzin przybralam prawie 3 kg...i kazal mi gin jechac do szpitala...podejrzewali zatrucie ciazowe...takze lepiej dmuchac na zimne Ikasia zadzwon i sie zapytaj milusia dobrze radzi...ja nawet powieki mialam opuchniete
reklama
juliana
Fanka BB :)
Dziewczynki a macie moze takie dziwne i bolesne klucie w pępku lub blisko niego jakby szpilki ktoś wbijał.Ja tak mam czasami nawet dzisiaj mialam i nie wiem co to jest ,ale jest bolące i muszę się wyprostować lub położyć
Podziel się: