reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

reklama
dziewczyny czy was tez swedza rece? naczytalam sie jakiegos artykulu o cholestazie i jednym z objawow niby jest swiad rak i stop. Wiecie cos na ten temat?:confused:

ania- i to własnie jest spojenie lonowe...mi nie daje życ od 19 tygodnia....jak sie położę i mam wstac to prawie placze z bolu zanim sie rozchodzę....juz nie pamietam jak to bylo chodzic jak Homo sapiens a nie jak neandertalczyk

kasia- o cholestazie tez czytalam tylko artykuly...nie spinaj sie...swedza cie podeszwy stop i rąk....to podobno na poczatek a potem dochodza inne objawy...masz watpliwosci to zasuwaj na IP albo do lekarza...

mnie znowuż dolega innny nieprzyjemny objaw ciązy....w pierwszej ciazy udalo sie uniknac...a teraz och moj ty Boski....chodzi o nr2 jak to ktos kiedys elegancko ujął....tylko z tego powodu boje sie porodu.

Matko dziewczyny...jaka ja jestem napuchnieta...w przeciagu nocy mam 1,5kg na plusie, palce jak serdelki...:(,,,ide zaraz do apteki kupic sobie pokrzywe...I bede pic, bo podobno pamaga...:(

Ikasia może zadzwoń do swojego gina i zapytaj co masz robić?bo takie opuchnięcia wydaje mi się że nie są za dobre...

ja w pierwszej ciazy w ciagu kilku godzin przybralam prawie 3 kg...i kazal mi gin jechac do szpitala...podejrzewali zatrucie ciazowe...takze lepiej dmuchac na zimne Ikasia zadzwon i sie zapytaj milusia dobrze radzi...ja nawet powieki mialam opuchniete

reklama
Dziewczynki a macie moze takie dziwne i bolesne klucie w pępku lub blisko niego jakby szpilki ktoś wbijał.Ja tak mam czasami nawet dzisiaj mialam i nie wiem co to jest ,ale jest bolące i muszę się wyprostować lub położyć

Do góry