reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe dolegliwości

ananaska biedna Ty, doświadcza Cię ta ciąża, ale w sumie już z górki:-)
Też brałam Biofer Folic, bardzo dobry:tak:
Odnośnie skurczy...Magnezy sztuczne się bardzo źle wchłaniają. Mamy na sierpniówkach dziewczyny, które "uratowała" i uwolniła od skurczy raz na dobre Muszynianka niebieska magnezowo-wapniowa. Jest niezawodna! Spróbuj koniecznie:tak:

reklama
ananaska tulam mocno na zle samopoczucie ale jak juz Aia napisala teraz to juz z gorki :yes:
wspolczuje zgag,nieprzespanych nocy i innych dolegliwosci szczegolnie skurczowych

ananaska - u mnie też biofer folic na żelazo, no a na skurcze Magne B6 i Aspargin (potas +magnez), wiec może spróbuj tego Asparginu? jest dość tani wiec moze warto :)

Ag Krk - właśnei dostałam magnez, wiec mam nadzieje że sie poprawi

Ananaska - współczuję :sorry: też bym już chciała choć listopad .... ja czasem czuję się jak sprana skarpeta , brzuch twardnie , mam wzdęcia , boli mnie ... tam kości , mięśnie , chyba jedyne co mnie nie boli to włosy :-D

Aia - muszynianka jest super masz rację ! moja mama ją uwielbia , leczy się tylko "naturalnie " tzn chyba od 20 lat nie miała w ustach tabletki ... ja nadrabiam za całą rodzinę :-D

reklama
Do góry