reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe dolegliwości

ananaska biedna Ty, doświadcza Cię ta ciąża, ale w sumie już z górki:-)
Też brałam Biofer Folic, bardzo dobry:tak:
Odnośnie skurczy...Magnezy sztuczne się bardzo źle wchłaniają. Mamy na sierpniówkach dziewczyny, które "uratowała" i uwolniła od skurczy raz na dobre Muszynianka niebieska magnezowo-wapniowa. Jest niezawodna! Spróbuj koniecznie:tak:

reklama
ananaska tulam mocno na zle samopoczucie ale jak juz Aia napisala teraz to juz z gorki :yes:
wspolczuje zgag,nieprzespanych nocy i innych dolegliwosci szczegolnie skurczowych

ananaska - u mnie też biofer folic na żelazo, no a na skurcze Magne B6 i Aspargin (potas +magnez), wiec może spróbuj tego Asparginu? jest dość tani wiec moze warto :)

Ag Krk - właśnei dostałam magnez, wiec mam nadzieje że sie poprawi

Ananaska - współczuję :sorry: też bym już chciała choć listopad .... ja czasem czuję się jak sprana skarpeta , brzuch twardnie , mam wzdęcia , boli mnie ... tam kości , mięśnie , chyba jedyne co mnie nie boli to włosy :-D

Aia - muszynianka jest super masz rację ! moja mama ją uwielbia , leczy się tylko "naturalnie " tzn chyba od 20 lat nie miała w ustach tabletki ... ja nadrabiam za całą rodzinę :-D

reklama
Do góry